14 Ocak 2022 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:40

Altın Kahini İslam Memiş Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Dolar Ve Altın Ellerinde Patlayacak

Altın Kahini İslam Memiş Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Dolar Ve Altın Ellerinde Patlayacak

2021 yılı dolar ve altın fiyatlarının yükseldiği bir yıl olarak dikkat çekmişti. Hal böyle olunca da birçok insan 2022 yılında dolar ve altın fiyatlarının nasıl yol seyredeceğini merak ediyor. Birçok insan doların ve altının 2022’de hangi seviyelerde olacağını merak ediyor.

İslam Memiş 2022 Yılı Öngörüsünü Açıkladı


2021 yılında başta dolar olmak üzere döviz kurlarında yaşanan artış ve altın fiyatlarındaki yükseliş birçok vatandaşın alım gücünün düşmesine sebep olmuştu. Aralık ayında Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın piyasalara müdahalesi ile birlikte düzensiz bir seyir içerisine giren dolar kuru yine birçok vatadaşın merak konusu durumunda. Ayrıca birçok insan 2022 yılında gram altın fiyatlarının hangi seviyede seyredeceğini merak ediyor.


Vatandaş yeni yıl ile birlikte dolar ve altında yaşanacak fiyat değişikliklerinin ne boyutta olacağını merak ederken konuyla ilgili son olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkatleri üzerine çekti. Peki Memiş’in açıklamaları arasında ne bulunuyor? Dolarda yükseliş görülecek mi? FED’in Ocak ayı faiz kararları ne anlama geliyor?


Doha önce de dolar kuru ve gram altın üzerine yaptığı tahminlerle birçok insanın ilgisini çeken İslam Memiş, önümüzdeki günlerde dolar ve altın başta olmak üzere piyasada neler yaşanacağını anlattı.


2022 yılı içerisşnde gram altın fiyatları konusunda iyimser olduğunu kaydeden Memiş, bin 450 lira seviyesine işaret etti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün gramının ise 20 Türk lirasına kadar çıkacağını ifade etti.


Kripto Para Kullancılarına Uyarılarda Bulundu


Twitter hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, araba fiyatlarında çöküşün ihtimal dahilinde olduğuna dikkat çekti. İslam Memiş, araç alacaklar için müjdelerin bulunduğunu belirtirken; stok yapanların elinde stokların patlayacağını öne sürdü.


2021 yılının Aralık ayında kripto paralar üzerine yaptığı ulus devletlerin müdahalede bulunacağını paylaşımı hatırlatan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kripto paralar konusunda yeni gelişmlerin de yaşanmasının muhtemel olduğunu sözlerine ekledi.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış