14 Ocak 2022 14:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:40

Kerem Bursin Kız Kardeşi Yaktı Geçti! Hande Erçel Görümcesini Resmen Kıskandı! Bu Ne Güzellik

Kerem Bursin Kız Kardeşi Yaktı Geçti! Hande Erçel Görümcesini Resmen Kıskandı! Bu Ne Güzellik

Başarılı oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Kerem Bürsin’in kız kardeşini görenler gözlerine inanamadı. Peki bu kadar şaşıracak nokta neydi? Sosyal medyada başta güzelliği ile çokça konuşulan Kerem Bürsin’in kız kardeşi Melis Bürsin hakkında bilinmeyenler ne?

Özel Hayatı İle Konuşulmaya Devam Ediyor


Başarılı oyuncu Kerem Bürsin, bir süredir ekranların sevilen isimleri arasında yer alıyor. Fox Tv’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan ve seyirci tarafından büyük bir beğeni ile karşılanan Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açan Kerem Bürsin, son günlerde özellikle özel hayatı ile gündeme geliyor. Son olarak da Bürsin’in kız kardeşini görenler şaşırdı.
Peki Kerem Bürsin’in kız kardeşi Melis Bürsin kimdir? Birçok insan Melis Bürsin hakkında ne düşünüyor? Melis Bürsin neler yapıyor?


Sosyal Medya Kullanıcıları Öyle Bir Şey Sordu Ki


Kızıl saçlı ve renkli gözlü olması ile oyunculukta bir adım öne çıkan Kerem Bürsin’in kız kardeşi ise Bürsin’in tam tersi fiziksel özelliklere sahip durumda. Siyah saçları ve kahverengi gözleri olan Melis Bürsin birçok sosyal medya kullanıcısının dikkatini çekt. Sosyal medya kullancılarının büyük bri çoğunluğu Kerem Bürsin ile Melis Bürsin öz kardeş değil mi sorusunu sordu. Ancak bu konuyla ilgili ne Kerem Bürsin ne de Melis Mürsin herhangi bir şey söylemedi.


Ancak Kerem Bürsin’in kız kardeşi Melis Bürsin’in güzelliği konusunda da sosyal medya kullanıcıları birleşti.


Kerem Bürsin Kimdir?


4 Haziran 1987 doğumlu olan Kerem Bürsin’in doğumu İstanbul’da gerçekleşmiştir. Babasının iş sebebiyle çocukluğunun büyük bir kısmını gezerek geçiren Bürsin, liseyi Amerika Birleşik Devletleri’e bağlı Teksas’ta okudu. Üniversite öğrenimini Boston’da yapan Bürsin, burada oyunculuk eğitimi aldı. Emerson Collage’de çok sayıda önemli isimden oyunculuk üzerine dersler alan Kerem Bürsin’in Türkiye’deki kariyeri ise 2013 yılında başladı. 2013 yılında yayınlanan Güneşi Beklerken adlı dizide rol alan Kerem Bürsin, Unutursam Fısılda, Şeref Meselesi ve Can Veda filmlerinde de rol aldı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış