14 Ocak 2022 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:40

Müge Anlı Seyirci Resmen Kustu! Birbirlerinin Karılarını Değiştirmişler! Mide Bulandıran Olay

Müge Anlı Seyirci Resmen Kustu! Birbirlerinin Karılarını Değiştirmişler! Mide Bulandıran Olay

ATV ekranlarında seyirci ile buluşan Müge Anlı yine birçok izleyecinin merak içerisinde kaldığı olaylara el atıyor. Program devam ederken yaşanan olaylar herkesi şoke etti. Peki Müge Anlı’yı sinirlendiren olaylar nelerdi? Stüdyoda neler yaşandı? Müge Anlı canlı yayında neden sinirlendi?

Müge Anlı’da Neler Yaşandı?


Ekranların sevilen isimleri arasında yer alan Müge Anlı’nın programında yaşananlar herkesi büyük bir merak içerisinde bıraktı. Birçok insan Müge Anlı’nın neden bu kadar sinirlendiğini ve bundan sonra nasıl hareket edeceğini merak ediyor. Program devam ederken yaşananların birçok izleyiciyi şoke etmesinin ardından Müge Anlı da canlı yayında sinirlerine hakim olamamıştı. Peki Müge Anlı neden sinirlendi? Stüdyoda neler yaşandı? Müge Anlı bu cinayet dosyasını da çözebilecek mi?


Canlı yayında yaşananlara geçmeden önce son yaşananları kısa bir biçimde özetlemek yerinde olacaktır.


Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan Cihat Paslı – Hatice Paslı çifti 2016 yılında bir cinayete kurban gitti. Bir türlü katillerin yakalanamadığı olay senelerdir çözülemez bir halde duruyor. Cinayetin çözümü için son durak ise Müge Anlı’nın programı oldu. Program sırasında çok sayıda şüpheli olarak gösterilen kişiler de katıldı. Ancak hayatını kaybeden Hatice Paslı’nın ablası Suna’nın iddiaları stüdyoda derin bir sessizliğe sebep oldu.


İnanılması Güç İddialar Ortaya Atıldı


Suna’nın iddiasına göre birbirlerine yakın olan üç çift eş değiştirmeli ilişki yaşıyormuş. Ayrıca programa katılan kadınların hepsinin hayatlarını sürdürdükleri köyde evli olmalarına rağmen farklı erkeklerle ilişkiye girdikleri öne sürülüyor. Cihat Paslı – Hatice Paslı çiftinin çoklu birliktelik yaşadıkları çiftler arasında yer alan Ali Varçın ile bir hırsızlık meselesi sebebiyle kavga ettiklerini ve bu sebepşe Ali Varçın’ın Paslı çiftini öldürmüş olabileceği iddiası ortalığı karıştırdı. Söz konusu hırsızlık iddiaları Hatice Paslı’nın ikiz erkek kardeşi tarafından öne sürüldü. Hırsızlık tartışması büyüyünce Müge Anlı da çileden çıktı. Canlı yayında çarpıcı kelimeler sarf etti. Müge Anlı, hırsızlık olayının kimseyi şaşırtmayacağını “Birbirinizin karısını çalmışlar, bir de keçi çalsınlar çok mu?” ifadelerini kullan

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış