15 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:40

Müge Anlı'nın Vasiyetini Bıraktığı Kardeşi Bakın Kim Çıktı! Daha Önce Nasıl Tanıyamadık Diyeceksiniz!

Müge Anlı'nın Vasiyetini Bıraktığı Kardeşi Bakın Kim Çıktı! Daha Önce Nasıl Tanıyamadık Diyeceksiniz!

Ünlü sunucu Müge Anlı geçtiğimiz günlerde vasiyeti hakkında konuşmuş bu sırada erkek kardeşinden de bahsetmişti. Kardeşine çok bağlı olduğunu belirten Anlı, vasiyetini de kardeşine bırakacağını açıklamıştı. Müge Anlı'nın kardeşi bu nedenle merak konusu olurken görenleri şok etti!

Dobra sözleriyle meşhur olan sunucu Müge Anlı, herkesi neredeyse yakından takip ettiği ünlü sunucular arasında bulunmaktadır. Şuan Müge Anlı ve Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstlenen güzel isim geçtiğimiz günlerde vasiyeti hakkında söylediği sözlerle olay yaratmıştı. Vasiyetini kardeşine bırakacağını açıklayan Müge Anlı, kardeşini o benim oğlum gibi diyerek ne kadar sevdiğini dile getirmişti. Bunun üzerine ünlü sunucunun kardeşi merak konusu olmuş, kim olduğu ve ne iş yaptığı araştırılmıştı. Ortaya çıkan bazı iddialar ise herkesi şaşkına uğratmıştı. Bakın Müge Anlı'nın kardeşi ne iş yapıyormuş! 

Bana Efe Baksın Demişti! 

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında sunuculuk yapan güzel isim, programında yaşşanan bir hadiseden çok fazla etkilenerek vasiyetini açıklama kararı almıştı. Canlı yayında konuşan ünlü sunucu açık açık tüm planlarını seyirciyle paylaşmıştı. Kendine bir şey olması durumunda bakım evine gideceği söylemiş ve bana oğluşum Efe baksın, kız daha çok küçük demişti. Bunun üzerine Efe'nin kim olduğu izleyenler tarafından merak konusu olmuştu. En başta izleyenler olmak üzere Müge Anlı'nın bir oğlu olduğu sanılmıştı. 

Kardeşini Çok Seviyor! 

Daha sonra Müge Anlı, Efe'nin kardeşi olduğu konusunda durumu aydınlatmış ve onu ne kadar çok sevdiğinden bahsetmişti. Kardeşinin doğumunda kucağında onu gezdirdiğini anlatan güzel sunucu izleyenlere duygulu anlar yaşatmıştı. Mert Efe'yi görenler ise çok şaşırdı. Aslında çok tanıdığımız isim, daha önce birçok yerde karşımıza çıkmış. Müge Anlı ile benzerliği dikkatleri çekerken görenler nasıl tanıyamadım dedi. 

Mert Efe Ne İş Yapıyor?

Müge Anlı'nın erkek kardeşi Mert Efe uzun yıllardır Müge Anlı ve Tatlı Sert programının kamera arkasında editörlük yaptığı biliniyor. Daha önce izdivaç programlarında kameramanlık yaptığı ortaya çıkan Efe, herkesi şaşkına çevirdi. Müge Anlı ile çok benzeyen Efe'nin nasıl bu zamana kadar tanınmadığı herkes tarafından şaşkınlık konusu oldu. Kameraman olmasına rağmen sık sık ekranlarda göründüğünü söyleyen sosyal medya kullanıcıları, özel hayatını gizli yaşamak isteyen Müge Anlı'nın bu durumu gizlediği düşünüldü. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış