15 Ocak 2022 14:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:40

Sıfır Araba Fiyatları Hiç Olmadığı Kadar Düşmeye Başladı! Fiat Egea ÖTV Sonrası Sürpriz İndirim Yaptı

Sıfır Araba Fiyatları Hiç Olmadığı Kadar Düşmeye Başladı! Fiat Egea ÖTV Sonrası Sürpriz İndirim Yaptı

Sıfır araç almak isteyenler, uygulanmaya konulan ÖTV düzenlemesi ile birlikte bir umut içerisine girdi. Peki hangi araç markaları fiyatları düşürdü. Hangi araçlar artık daha ucuza satılacak? Sıfır araç almak isteyenler ile aracını yenimek isteyenlerin dikkat etmesi gereken hususlar neler?

Sıfır Araç  Almak Cebi Fazlasıyla Zorluyor


Artan dövzi kuru ve yüksek enflasyona br de ÖTV oranlarının yüksek olması eklenince birçok insan için sıfır araba almak hayal oldu. Sıfır araçlarda yaşanan fiyat artışı ise bir süre sonra ikinci el piyasasını da etkiliyor. Ancak araç piyasasında son günlerde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen ÖTV düzenlemesinin ardından bazı otomobil markaları da fiyatları hakkında güncellemelere gitti. Peki son güncellemelerin ardından fiyatlar nasıl şekillendi? Hangi modellerde fiyatlar değişti?
Ünlü otomobil markası Fiat, son gerçekleştirilen ÖTV düzenlemesinin ardından ocak ayı fiyat listesinde değişikliğe gitti. Türkiye’de en çok tercih edilen araba modelleri arasında yer alan Egea’da fiyatların düşürülümesi araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü. Peki son düzenleme ile birlikte yapılan fiyat düzenlemesinden sonra Egea’ların fiyatı hangi seviyelerde yer alıyor?


Yeni Fiyat Listesi Nasıl Şekillendi?


ÖTV düzenlemesinin ardından Ocak ayı fiyatlarını güncelleyen Fiat markası, bu güncellemeleri de yayınladı. ÖTV düzenlemesinin ardından gelen fiyat güncellemeleri ise araç amak isteyen ve aracını yenilemek isteyenleri heyecanlandırdı. Fiat ise Türkiye’de en çok tercih edilen model olan Egea’da birtakım indirimlere gitme yolunu tercih etti. Peki son değişikliklerin ardında fiyat listeleri nasıl şekillendi?


Fiat Egea’nın Ocak ayı fiyat listesi şu şekilde;

  • Fiat Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP Urban: 267 bin 900 Türk Lirası
  • Fiat Egea Sedan 1.3 M.Jet Easy: 329 bin 900 Türk Lirası
  • Fiat Egea Sedan 1.3 M.Jet Urban: 361 bin 900 Türk Lirası
  • Fiat Egea Sedan 1.6 M.Jet Easy: 372 bin 900 Türk Lirası
  • Fiat Egea Sedan 1.6 M.Jet Urban: 395 bin 600 Türk Lirası

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış