15 Ocak 2022 15:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:40

Vodafone Hattı Olanlara 200 TL Kampanyası Başladı! Alabilmek İçin Sadece Bunu Yapmanız Yeterli

Vodafone Hattı Olanlara 200 TL Kampanyası Başladı! Alabilmek İçin Sadece Bunu Yapmanız Yeterli

Vodofane hatta sahip olanları ilgilendiren çarpıcı bir duyuru yayınlandı. Duyuruya göre; Vodofone müşterileri için 200 Türk lirasına kadar hediyeler söz konusu olacak. Peki bu kampanya nedir? Kampanyaya katılmak için neler yapmak gerekiyor?

Bu Kampanya Kaçırmayın! Bu Kampanya Kazandırıyor! 


Bankacılık sektörünün önemli figürleri arasında yer alan Akbank dikkat çeken bir duyuru yayınladı. Duyuruda vodofone hattını kullananlara çok çarpıcı kampanya müjdeleri sunuldu. Peki bu kampanya ne? Kampanya hangi tarihler arasında geçerli? Hangi müşteriler için bu kampanya ve diğerleri geçerliliğini sürdürecek?

Vodofone müşterisi olan ve Akbank’ın mobil uygulaması olan Akbank Mobil üzerinden otomatik ödeme talimatı verenlere çok özel kampanyalar geliyor. Kampanyadan faydalanabilmek için Akbank müşterisi olduktan sonraki ilk 10 gün içerisinde başvuruyu yapmak gerekiyor. Vodofone müşterilerinin bu durumu yapmaları halinde Akbank para kartlarında ya Akbank kredi kartlarında geçerli olmak üzere 200 Türk lirası değerinde chip para kazanabilecekler. Ancak bu kampanyanın da kendi içerisinde birtakım detayları söz konusu. Dilerseniz bu detayları birlikte inceleyelim.


Kampanya İçin Akbank Şubeleri Doğru Bir Adres Değil


Akbank’ın Vodofone müşterilerine sunduğu bu kampanayı gerçekleştirmek isteyeneler sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Öte yandan bu işlemi şubelerde gerçekleştirmek mümkün değil. Kampanyada yararlanmak için de ilk kez Akbank müşterisi olmanın zorunluğu olduğunu belirtmek gerekiyor.
Akbank tarafından kampanyanın detaylarına ilişkin yapılan duyuruda kullanıcıların kampanyaya tek bir kez katılma haklarının olduğu hatırlatılırken; Akbank banka kartı ya da kredi kartına 200 Türk lirası değerinde chip para yüklemesi yapılacağı belirtildi. Öte yandan Akbank banka kartı ya da kredi kartına sahip olmayan kullanıcılar da kampanyadan faydalanamayacak.


200 Türk lirası değerindeki chip paraların her ayın onuncu günü kartlara yükleneceğine dikkat çekilen Akbank duyurusunda herkesi Akbanklı olması için davette bulunuldu.Öte yandan Akbank müşterisi olmak için yapılması gerekenler de çok kolay. Telefonunuza indirdiğiniz Akbank Mobil uygulaması üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” butonuna tıklayarak Akbank müşterisi olmak yolunda ilk adımınızı atabilirsiniz.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış