15 Ocak 2022 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:40

Sadakatsiz Dizisinde Düğün Toyu Kuruluyor! Derin Evlenecek Seyirci Çıldıracak! Damat Beklenmedik Biri Çıkıyor

Sadakatsiz Dizisinde Düğün Toyu Kuruluyor! Derin Evlenecek Seyirci Çıldıracak! Damat Beklenmedik Biri Çıkıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran dizi Sadakatsiz’de yaşanan yeni gelişmeler izleyicileri bekliyor. Dizinin önemli karakterleri arasında yer alan Derin’in evlenmeye karar verdiği isim çok sayıda kişinin dikkatini çekti. Peki Sadakatsiz dizisinde neler yaşanıyor?

Sadakatsiz’de Heyecan Fırtınası Yaşanmaya Devam Ediyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakat dizisi sevenleri başta olmak üzere tüm izleyecileri şaşırtmaya devam ediyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapımda heyecan fırtınası yaşanmaya devam ediyor.
Dizi yeni bölümü ile hem sevenlerini hem de dizi tutkunlarını ekran başına sürüklemeye hazırlanıyor.


Yayınlanan son bölümü yılbaşından önceki Çarşamba günü olan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü uzunca bir süredir sevenleri ve diziyi takip edenler tarafından bekleniyordu. Uzun süreli bekleyiş nihayet sona eriyor. Sadakatsiz dizisi 18 Ocak Çarşamba günü yeniden ekranlardaki yerini alacak ve dizinin çok sayıda hayranı yeni bölüm ile kucaklaşacak.


Ancak Sadakatsiz dizisinin yeni bölümlerinde yaşanacakların seyirciyi şaşkınlığa uğratacağı şimdiden dikkat çeken bir unsur olarak belirdi . Dizinin yeni bölümünde yer alan önemli anlar da bu açıdan çok dikkat çekti.


Derin İle Volkan Evlenecek Mi?


Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde  Asya’nın evinde gizli kamera ortaya çıkıyor. Aras karakteri ise  Volkan’ın evinde Asya’nın fotoğrafını fark edince çıldırmanın eşiğine geliyor. Aras’ın bu halleri ise daha önce sadece Asya tarafından görüldü.


Bu ve bunun gibi çok sayıda çarpıcı sahne ile birlikte Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü çok sayıda insan tarafından merakla bekleniyor. Öte yandan Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisine dair çarpıcı iddialar da ortaya atılmaya devam ediyor. O iddialardan birine göre Derin ile Volkan’ın yeniden evlenmesi söz konusu. Tam olarak boşanma sürecinde olan çiftin bu kararı henüz netleşmiş değil ancak Derin’in hamile olması hesapları değiştiriyor.


Dizide son olarak trafik kazası geçerilen Ali’nin son durumu da çokça merak edilen durumların arasında yer alıyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış