16 Ocak 2022 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:39

Erkan Petekkaya ve Oktay Kaynarca Ortalığı Duman Edecek! Ne Polat Alemdar Ne Koçovalı! Bundan Sonra Sadi Var!

Erkan Petekkaya ve Oktay Kaynarca Ortalığı Duman Edecek! Ne Polat Alemdar Ne Koçovalı! Bundan Sonra Sadi Var!

Kırmızı Oda dizisinde hikayesiyle herkesi etkileyen ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve EDHO dizisinde yer alan Oktay Kaynarca hakkında öyle bir haber ortaya çıktı ki duyanlar sevinç çığlıkları attı. Yeni proje haberleri resmen ortalığı salladı. İşte tüm detaylar!

Daha önce Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi karakteriyle nam salan Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizinin izlenme oranlarını tavan yaptırmış, büyük ilgi görmüştü. Delikanlı Sadi rolünü canlandıran Erkan Petekkaya oyunculuk performansı ile çok beğenilmişti. Resmen izlenme rekorları kıran Erkan Petekkaya hakkında bir haber deprem etkisi yarattı! Daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle nam salan oyuncu Oktay Kaynarca'nın da dizide olacağı haberleri hayranlarını resmen çıldırttı. Dev bir proje için hazırlandıkları söylenen iki oyuncu resmen bomba gibi ekranlarda olacak. İşte yeni yayınlanacak dizi hakkında tüm bilgiler! 

Kırmızı Oda Dizisindeydi!

Daha önce birçok dizide yer almasına rağmen Kırmızı Oda dizisiyle ayrı bir sevilen Erkan Petekkaya, resmen dizinin izlenme rekorları kırmasına neden olmuştu. Dizide çocukluğunda yaşadıklarını anlatan oyuncuyla sadece birkaç bölüm üzerine anlaşma sağlanmış fakat seyircinin isteği üzerine ünlü oyuncunun sahneleri artırılmıştı. Her duygusunu seyirciye işleyen ünlü oyuncu hikayesiyle hem ağlatıp hem güldürmüştü. Artık hikayesi biten Erkan Petekkaya diziden ayrılmış ve sevenlerine veda etmişti. Hala Kırmızı Oda deyince akla gelen ilk isimlerden olan oyuncu hakkında güzel haberler hayranlarını sevince boğdu. 

Oktay Kaynarca da Dahil Oluyor!

Kırmızı Oda dizisinden ayrılmasına rağmen hala herkesin gözleri Delikanlı Sadi'yi aradı. Bunun üzerine bazı haberler sosyal  medyayı salladı. Ünlü oyuncunun yeni sürpriz bir projeye hazırlandığı ortaya çıktı. Delikanlı Sadi'nin yeniden ve çok daha detaylı olarak TV ekranlarına taşınması kararı alındığı iddia edildi. Ayrıca dizide daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan Oktay Kaynarca'nın da bulunacağı öne sürüldü. Dev oyuncuların resmen oyunculuk dersi vereceği şimdiden çok konuşuluyor. 

Konusu Ne Olacak?

Dizinin konusu herkes tarafından merak edilirken, Delikanlı Sadi'yi ve baş düşmanı rolünde yer alacak olan Oktay Kaynarca'nın arasındaki husumeti anlatacağı ortaya çıktı. Kadroda yer alacak diğer oyuncular hakkında ise henüz kesin bir açıklama yapılmadı. Sosyal medya kullanıcıları ise Polat ve Koçovalı'ları geçeceğini söylediler. Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Polat Alemdar'ı geçebilir mi?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış