16 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:39

Avrupa Yakasının Aslı'sını Gören Kendine Ne Yaptın Dedi! Gürse Birsel de Estetikten Nasibini Aldı! Hayranları Çok Tepkili!

Avrupa Yakasının Aslı'sını Gören Kendine Ne Yaptın Dedi! Gürse Birsel de Estetikten Nasibini Aldı! Hayranları Çok Tepkili!

Oyuncu Gülse Birsel'in son halini görenler büyük şok yaşadı. Hayranları ne yaptın sen diyerek tepki gösterdi. Herkesi şok eden oyuncunun bu değişimi ise sosyal medyayı sallamayı yetti. İşte haber hakkında tüm detaylar!

Türkiye'de komedi denildiğinde akıllara ilk gelen kadın isimlerden birisi şüphesiz Gürse Birsel olmaktadır. Esprili ve sevecen kişiliğinin yanında oyunculuk performansı ile herkes tarafından takdir edilmektedir. Birçok projede yer alan güzel oyuncuyu tanımayanlar mutlaka Avrupa Yakası dizisi denildiğinde hatırlayacaklardır. Bir dönemin meşhur dizisi  Avrupa Yakasında rol alan güzel oyuncu sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan isimler arasındandır. Gürse Birsel sosyal medya adresi üzerinden yaptığı bir paylaşımla herkesi şok etti. Dudaklarına dolgu yaptıran oyuncuyu görenler tanımakta zorlandı. Özellikle hayranları, güzel oyuncuya yeni görünümü hiç yakıştırmadı. İşte Gürse Birsel'in çok konuşulan son hali! 

Avrupa Yakasının Yıldızıydı! 

Avrupa Yakası dizisiyle parlayan güzel oyuncu izleyenler tarafından çok beğenilmişti. Daha sonra Avrupa Yakası dizisinde ayrılmış ve birkaç kitap yazmıştı. İzleyen ise güzel oyuncusu ekranlarda görmeyi çok özlemişti. Bunun üzerine Yalan Dünya dizisiyle yeniden izleyenlerle buluşan Gürse Birsel,  herkesi güldürüp günlük telaşeden uzaklaştırmayı başarmıştı. Fakat kitaplarına devam etmek isteyen ünlü isim diziden ayrıldıktan sonra kitap yazmaya ve Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı. 

On Parmağında On Marifet! 

Oyunculuğun yanı sıra birçok konuda donanımlı olan Gürse Birsel köşe yazarlığı ve kitap yazmak dışında senaryo yazarlığını da büyük başarıyla gerçekleştirdi. İlk eseri olan Jet Sosyeteyi yazarak başrol oyuncusu olarak kendisi yer aldı. On parmağında on marifet olan ünlü oyuncu resmen ülkemizin komedi dizilerinin birçoğunu kendisi hayata geçirdi. Şimdilerde yeni bir projesi olup olmadığı bilinmeyen Gürse Birsel tekrar karşımıza bir sürprizle çıkabilir gibi görünüyor. 

Estetikli Hali Olay Yarattı! 

Kariyerinde her anlamda kendini gösteren isimlerden biri olan Gürse Birsel son yaptığı sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu. Dudaklarının silikonlu olduğunu gören hayranları büyük şok yaşadı. Bu duruma sosyal medyadan büyük tepki geldi. Hayranları oyuncunun doğal halinin daha güzel olduğunu savundu. Bazıları ise arı kovanına girmiş diyerek oyuncunun bu halini tiye aldı. Gerçekler ise açıklamayla ortaya çıktı. Oyuncunun yüzüne İnstagram filtresi uyguladığı öğrenen hayranları derin bir nefes aldı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış