16 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:39

Mesut Özil'in Eşi Fotoğraf Paylaştı! Takipçilerinden Yorumlar Yağdı! ''Yenge Elden Gidiyor''

Mesut Özil'in Eşi Fotoğraf Paylaştı! Takipçilerinden Yorumlar Yağdı! ''Yenge Elden Gidiyor''

3 senedir evli olan Fenerbahçeli futbolcunun eşi Gülse Amine sosyal medyadan fotoğraf paylaştı. Ortalık resmen yıkıldı. Güzelliğiyle büyüleyen Gülse'ye yorumlar yağdı. Sosyal medyanın örnek çifti olarak gösterilen ikilisi ortalığı salladı. İşte haber hakkında tüm detaylar!

3 sene önce hayatlarını evlilik kararıyla birleştiren Mesut Özil ve Gülse Amine sosyal medyada en çok beğenilen çiftler arasında yer almayı başardı. Mesut Özil Fenerbahçe takımının ünlü futbolcusu, Gülse Amine ise oyuncudur. İki ünlü isim evliliklerini birde kız çocuklarıyla taçlandırarak mutlu aile fotoğraflarını sosyal medya üzerinden kare kare yayınlamıştı. Daha önce yurt dışından yaşayan ünlü isimler  Mesut Özil'in işi gereği Türkiye'ye dönmüşler ve bu haberleriyle hayranlarını çok sevindirmişlerdi. Her daim gözleri üzerine çeviren ikili birçok kişi tarafından merakla takip edilmektedirler. Özellikle güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Gülse Amine sosyal medya adresinde mutlu aile fotoğraflarına sık sık yer vermektedir. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde paylaşımlarıyla olay oldu. 

Binlerce Takipçileri Var! 

Arsenal takımından ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil ve eşi Gülse Türkiye'ye dönerek gözlerin üzerinde daha fazla çevrilmesine neden olmuştur. Hayranları tarafından yakından takip edilen ünlü isimlerin özel hayatı merak konusu olmaktadır. Bu nedenle sosyal medya adresini aktif biçimde kullanan Gülse Amine, hayranları için sürekli paylaşımlarda bulunmaktadır. Adeta sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerleyen güzel oyuncunun her paylaşımı binlerce beğeni toplamaktadır. 

Gülse Amine Oyuncuydu! 

Gülse Amine reklam filmlerinin yanı sıra birçok projede yer almıştır. Özellikle bir dönem dizilerin aranan yüzü haline bile gelmişti. Medcezir, Asla Vazgeçmem, İkisini de Sevdim rol aldığı dizilerin bazılarıdır. Evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan oyuncunun yeniden sinema hayatına dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Şuan kızı Eda ile yakından ilgilenmekte olan Gülse Amine bu konuda henüz bir açıklamada bulunmadı. Hatta bazı dedikodulara göre Mesut Özdil'in eşinin oyunculuk yapmasını istemediği de söylendi. Gülse Amine ise bu konuda ortaya çıkan haberlere bir yanıt vermedi. 

Pozları Çok Beğenildi! 

Aslında Galatasaraylı olan Gülse Amine, Murat Özil'in tuttuğu takıma transfer olmasını istemiş fakat bu olay gerçekleşmemişti. Bu duruma üzülen oyuncu eşine olan desteklerine devam etmişti. Sosyal medyada da süreli aşkını dile getiren oyuncunun güzelliği çok konuşulmuş, Binlerce beğeni yağmıştı. İşte o kareler! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış