17 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:39

Bülent Ersoy'a Şemsiye Tutan Asker Hakkari'ye Sürülmüştü! Bülent Ersoy Açıklama Yaptı: Maddi Manevi İmkanlarımı Seferber Edeceğim!

Bülent Ersoy'a Şemsiye Tutan Asker Hakkari'ye Sürülmüştü! Bülent Ersoy Açıklama Yaptı: Maddi Manevi İmkanlarımı Seferber Edeceğim!

Anıtkabir ziyareti yapan şarkıcı Bülent Ersoy'a bir askerin yağmur yağması nedeniyle şemsiye tutması büyük olay yarattı. Hoş karşılanmayan bu durumda asker hakkında Hakkari'ye atanma kararı çıktığı öğrenildi. Daha sonrasında emekli olmak isteyen askere Ersoy'dan yanıt geldi!

Geçtiğimiz günlerde Atatürk'ü ziyarete Anıtkabir'e giden Bülent Ersoy oldukça zor anlar yaşadı. Ziyarete tekerlekli sandalyeyle giden ses sanatçısı, korumalarıyla beraberken bir üniformalı askerin kendisine şemsiye tutması nedeniyle zor anlar yaşadı. Bülent Ersoy'a eşlik eden Anıtkabir Komutanı Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert'in basına yansıyan görüntülerden sonra Hakkari'ye atandığı öğrenildi. Bunun üzerine emekliliğini isteyen Hakan Osman Sert bu atamayı haksız bir sürgün olarak gördüğünü söyledi. Yaşanan bu olaylardan sonra ünlü şarkıcı Bülent Ersoy bir açıklama yaparak askerlerin arkasında durdu. Servetini daha önce Mehmetçiklere bağışlayacağını dile getiren Diva sözleriyle yeri göğü salladı! 

Ben İstemedim Dedi! 

Anıtkabir ziyareti için Ankara'ya gelen Bülent Ersoy olaylar silsilesinde kendini buldu. Yağmurlu bir havada Anıtkabir'de olan Ersoy korumalarıyla beraber görüntülenirken bir askerinde de kendine şemsiye tuttuğu görüldü. Basına  yansıyan bu fotoğraflar büyük bir yankı uyandırdı. Özellikle Bülent Ersoy halktan tepki alarak yaptığının çok saygısızca olduğu söylendi. Olayların ardından ünlü isim Bülent Ersoy, avukatı aracılığıyla bir açıklamada bulundu. Etrafının kalabalık olduğunu zaten yardımcı ve askerlerinin yanında olduğunu belirterek askeri fark etmediğini söyledi. Kendisinin bunu istemediğinin üzerini çizerek ne var bunda belki saygıdan tuttuysa şeklinde konuşmuştu.

Asker Hakkında Karar Verildi! 

Ortaya çıkan fotoğraflardan sonra Anıtkabir Komutanı Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert ile ilgili yapılan soruşturma bitti. Hakan Osman Sert'in Hakkâri Yüksekova’ya ataması yapıldı. Bu durumda haksız olarak sürgün edildiğini söyleyerek  Türk Silahlı Kuvvetleri’nden artık emekliliğini talep ettiği öğrenildi. Daha sanatçı Bülent Ersoy'un yaptığı açıklama ise sosyal medya üzerinden çok konuşuldu. 

İmkanlarımı Seferber Edeceğim Dedi! 

Bülent Ersoy bu konuda yaşadığı üzüntüyü dile getirerek kendisinin böyle bir ricada bulunmadığını fakat her türlü yardım için hazır olduğunu açıkladı. ''Başta sayın komutan ve emrindekilere konuyla ilgili cezalandırılan her kimler ise, o kişilere maddi ve manevi her türlü imkanlarımı seferber edeceğimi kendilerine Bülent Ersoy sözü ile hazır olduğumu bildiririm. Saygılarımla'' ifadelerini kullandı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış