17 Ocak 2022 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:39

Survivor Hepsini Tepetaklak Etti! Yargı ve Teşkilat Dizilerinin Canı Sıkıldı! Reyting Şampiyonu Survivor Oldu

Survivor Hepsini Tepetaklak Etti! Yargı ve Teşkilat Dizilerinin Canı Sıkıldı! Reyting Şampiyonu Survivor Oldu

Pazar akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Yargı ve Teşkilat dizileri için yeni bir rekabet başladı. Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin bir numaralı favorisi olan Survivor’ın ekranlara dönmesi ile birlikte Pazar günlerinin reyting oranları da değişti.

Ekranlara Geri Döndü Anında Reytiglere Kondu


Tv 8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile yayınlanan Survivor yarışması 2022 yılı ile birlikte ekranlara döndü. Survivor All Star 2022 ile ekranlara dönen yarışma konsepti ilk bölümü ile birlikte çok sayıda izleyiciyi kendisine çekmiş durumda. Cumartesi akşamı başlayan efsane yarışmanın Pazar günü de ikinci bölümü yayınlandı. Yayınlanan ikinci bölümdeki reytingler ise şaşırtmadı.

Pazar akşamları reyting yarışında yer alan Yargı ve Teşkilat dizileri ise Survivor All Star 2022’nin bir hayli gerisinde kaldı.
Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve Tv 8 ekranlarında bir fenomene dönüşen Survivor, reyting düzenini de alt üst etti. Çok sayıda insan reyting listelerinin nasıl şekillendiğini de ciddi bir biçimde merak ediyor.

Zirve Survivor All Star 2022’nin


Tüm kişiler sıralamasında zirveyi kimseye bırakmayan Survivor All Star 2022, zirveyi uzun süre bırakmayacak gibi görünüyor. Öte yandan  bu durumdan en çok etkilenen diziler TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi ile Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi oldu.


Survivor All Star 2022 yarışma programında  önce Pazar günleri ciddi bir rekabet içerisinde olan diziler, tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışmasının da pazar günleri yayılanması ile birlikte ciddi bir rakabetin içerisinde yer almış oldu. Survivor All Star 2022’nin yayınlanmaya başlaması ile birlikte hem Teşkilat hem de Yargı dizileri için gün değişikliğinin söz konusu olabileceği de sosyal medyada ortaya atılan iddialar arasında yer aldı. Ancak bu iddialar konusunda henüz bir yorum bulunmuyor. Öte yandan dizilerin AB kategorilerinde başarılarının sürmesini de bu tarz bir hamlenin önüne geçmesinde etkili olabileceği ifade ediliyor.


Survivor’ın yeni bölümleri ile reyting savaşında zirvedeki yerini koruyup koruyamayacağı önümüzdeki günlerde şekillenecek.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış