17 Ocak 2022 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:39

Arka Sokaklar Sağ Gösterip Sol Vurdu! Herkes Rıza Babayı Mesut Vurdu Sandı! Rıza Baba Ölecek mi Katili Kim

Arka Sokaklar Sağ Gösterip Sol Vurdu! Herkes Rıza Babayı Mesut Vurdu Sandı! Rıza Baba Ölecek mi Katili Kim

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da yaşananlar dizinin reytinglerini artırdı. Peki dizide neler yaşandı? Dizinin başrol oyuncularından Rıza Baba karakteri diziye veda mı edecek? Diziden ayrılacak olan başka bir isim bulunuyor mu?

Dizide Bakanlığın Yazısı İle Ekip Dağılıyor


15 sezonu geride bırakan ve Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisine dönüşen Arka Sokaklar’da dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Rıza Baba’nın akıbetinin belirsizliği sürüyor. Dizinin yayınlanan son fragmanında yaşananlar seyircinin ilgisini bir kez daha Arka Sokaklar’a çevirmiş durumda. Peki Arka Sokaklar dizisinde neler yaşanıyor? Yeni bölümde yaşananlar birçok Arka Sokaklar hayranını merak içerisinde bıraktı. Peki Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?


Dizinin yeni bölümünde en dikkat çeken  noktalardan biri de ekibin dağılıyor olması... Dizide bulunan Engin karakterinden Rıza Baba’nın yerine geçmesi istenmiş ancak Engin bu durumu kabul etmemişti. Engin’in bu kararı almasının ardından Bakanlık tarafından gelen yazı ile tüm ekibin dağıtılacağı açıklandı. 


Rıza Baba Vuruldu Mu?

Dizide en çok dikkat çeken ve en merak edilen durumlardan biri de Rıza Baba’nın durumu oldu. Dizinin yayınlanan fragmanlarında Rıza Baba’nın vurulduğunun görülmesi dizi adına ciddi bir heyecan yaratmış, dizi yayınlanan son bölümü ile en çok izlenilenler arasında yerini almıştı. Peki Rıza Baba karakterinin başına neler geldi? Dizide  Rıza Baba karakterine can veren Zafer Ergin diziye veda edecek mi?


Dizinin son bölümünde yer alanlara göre Rıza Baba karakteri dizide yer almaya devam edecek. Ancak büyük bir kumpasın içine düşmesi en çok beklenen durumlar arasında. Dizinin son bölümünde vurulan Rıza Baba karakterinin vücuduna isabet eden dört kurşun, karakterin yoğun bakım sürecinin içerisinde yer almasına sebep olacak. Doktorların Rıza Baba’nın öldüğünü açıklaması ancak karakterin kaçırılacağı diziye dair ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.


Öte yandan uzun yıllardır ekranlarda yer alan dizinin yeni bölümlerinde nelerin yer alacağı yeniden merak konusu oldu.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış