17 Ocak 2022 23:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:39

Zuhal Topal Villa İçin Servet Harcadı! Yemekteyiz Artık Bu Villada Sunulacak

Zuhal Topal Villa İçin Servet Harcadı! Yemekteyiz Artık Bu Villada Sunulacak

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının ünlü sunucusu Zuhal Topal’ın satın aldığı yeni evin fiyatı gündem konusu oldu. Tadilat çalışmalarının ardından yeni evine geçmeyi planlayan Zuhal Topal’ın yeni evinin fiyatı herkesin merak konusu oldu. Peki Topal’ın yeni evinin fiyatı ne kadar?

Zuhal Topal Kesenin Ağzını Açtı


Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve kısa bir süre içerisinde çok sayıda insanın favori programları arasında yer alan Yemekteyiz programını uzunca bir süredir Zuhal Topal sunuyor. Ünlü isim geçmiş yıllarda Sihirli Annem ve Geniş Aile dizileri ile ciddi bir hayran kitlesi sağlamış ardından da gündüz kuşağı programlarında boy göstermeye başlamıştı. Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz programı da birçok izleyici tarafından da büyük ilgi ile karşılanmıştı.


Türkiye’de uzunca bir süredir şöhret olan isimler arasında yer ala Zuhal Topal, yakın bir zamanda kesenin ağzını açarak Acarkent’te bir villa satın aldı. Villa’nın fiyatı ise çokça insan tarafından bir merak konusu haline gelmiş durumda. Peki Zuhal Topal, Acarkent’teki villasını kaç paraya satın aldı?


Villadaki Tadilattan Sonra Zuhal Topal Yeni Evine Taşınacak


Acarkent’te satın aldığı villaya henüz yerleşemeyen Zuhal Topal, villada devam eden tadilat sonrasında yeni evinde kalmaya başlayacak. Öte yandan Zuhal Topal’ın yeni evini fiyatı da açıklandı. Yeni evin fiyatı çok uzun bir süre konuşulacak gibi görünüyor.


Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre; kesesinin ağzını açan Zuhal Topal, Acarkent’te satın aldığı villa için tamı tamına 1.5 milyon dolar ödeme yaptı. Ünlü ismin aldığı villa hem site içerisinde olması sebebiyle hem de doğa ile iç içe olmasında dolayı büyük bir ilgi görüyor. Tadilatın sona ermesinin ardından ise Zuhal Topal’ın yeni evine yerleşmesi bekleniyor.


2008 yılında müzisyen ve prodüktör olan Korhan Saygıner ile dünya evine giren ünlü oyuncu Zuhal Topal’ın 2013 yılında ise kızı Lina dünyaya gelmişti. Öte yandan Zuhal Topal’ın sunmuş olduğu Yemekteyiz programı başta olmak üzere tüm programlarının yapımcılığını da eşi Korhan Saygıner üstleniyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış