18 Ocak 2022 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:38

Set Aşkı Gerçek Oldu! Yargı'nın Ceylin'i Ilgaz İçin Sevgilisinden Ayrıldı! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu Aşk Yaşıyor!

Set Aşkı Gerçek Oldu! Yargı'nın Ceylin'i Ilgaz İçin Sevgilisinden Ayrıldı! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu Aşk Yaşıyor!

Daha önce Aşk101 dizisinde ve Yargı dizisinde partner olan ikilinin aşk haberleri gündemi salladı. Bir set aşkı daha gerçek oldu. Sevilen oyuncu Pınar Deniz'in, Kaan Urgancıoğlu için sevgilisinden ayrılması ise olay yarattı. İşte haber hakkında tüm detaylar!

Şuan izlenme rekorları kıran Yargı dizisinde rol alan ünlü oyuncu fit formu ve güzelliğiyle çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Yargı dizisinde rol alan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu daha önce de Aşk101 dizisinde birbirlerine partnerlik yapmışlardı. Dizilerde uyumu yakalayan ikili, özel hayatlarına da bu durumu taşımış olduğu iddiaları herkesi şok etti. Sevilen iki oyuncunun aşk yaşadığı haberleri resmen sosyal medyayı salladı. Yargı dizisinde birbirlerinden etkilendikleri söylenen Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu resmen aşka geldi. İşte tüm detaylar haberimizin devamında yer alıyor!

Yargı Yeniden Ekranlarda! 

Daha önce birçok diziyle ismini duyuran Pınar Deniz başarılı oyunculuk performansı ile dillerden düşmeyen isimler arasında yer alıyor. Özellikle son dönemde yer aldığı dizi Yargı. şu sıralar izlenme rekorları kıran diziler arasında. Birçok ünlü ismin bulunduğu dizide Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı ve Uğur Aslan başrol olarak yer alıyor. Yılbaşı nedeniyle bir süre yayına ara veren Yargı yeni bölümüyle tekrar Kanal D ekranlarında yayına başladı. 

Yargı Dizisinde  Ne Olmuştu! 

Son bölümüyle sosyal medyada gündem olan Yargı yine konuşulmaya devam ediliyor. En son savcı Ilgaz, Ceylin için mesleğinden vazgeçmiş, avukat olarak eşini savunmaya başlamıştı. Olay yerinde bazı deliller bulan Ilgaz, Ceylin'i cezaevinden çıkarmıştı. Yaşadığı olaydan sonra hafızasını kaybeden Ceylin, yavaş yavaş hatırlamaya başlamıştı. Fakat henüz cinayeti kimin işlediği ortaya çıkmamıştı. Hala Ceylin ve Ilgaz taraflıdan araştırılan cinayet davasında çözüme ne zaman ulaşılacağı ve cinayeti kimin işlediği izleyenler tarafına  merak konusu haline geldi. 

Set Aşkı Gerçek Oldu! 

Daha önce Aşk 101 dizisinde de partner olan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu bu kez bir haberle hayranlarını sevindirdi. Aşk yaşadıkları iddia edilen ikili hakkında ortaya çıkan haberler herkesi şok etti. Yiğit Kirazcı ile sevgili olduğu bilinen ünlü oyuncu Pınar Deniz'in, Kaan Urgancıoğlu nedeniyle sevgilisinden ayrıldığı iddiaları magazin gündemi salladı. Şuan beraber olduğu bilinen ikiliyi hayranları birbirlerine çok yakıştırdı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış