18 Ocak 2022 20:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:38

Kuruluş Osman Bu Ayrılığı Kimse Beklemiyordu! Bu Ayrılık Sonrası Taşlar Yerinden Oynayacak

Kuruluş Osman Bu Ayrılığı Kimse Beklemiyordu! Bu Ayrılık Sonrası Taşlar Yerinden Oynayacak

ATV ekranlarında yayınlanan ve milyonları ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman dizisinde yaşanan şok ayrılıktan sonra neler yaşanacağı çok merak ediliyor. Peki hangi oyuncu diziye veda ediyor? Diziye veda eden isim yeni bir projede mi yer alacak?

Reyting Rekorları Kırıyor


ATV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandıpı günden bu yana reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi, son günlerde dizide yaşanması muhtemel olan ayrılık ile gündemde. Yine ATV ekranlarında bir fenomen olarak anılan Diriliş Ertuğrul dizisinin devam dizisi olarak da görülen Kuruluş Osman’da yaşanacağı iddia edilen ortalığı karıştırdı. 


Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in başrol olarak yer aldığı ve üç sezonu geride bırakan Kuruluş Osman dizisinde flaş bir ayrılığın beklendiği konuşuluyor. Dizide Göktuğ karakterine hayat veren Burak Çelik’in diziye veda edeceği öne sürüldü.

İddialar Henüz Doğrulanmış Değil

Ünlü oyuncu hakkında ortaya iddialara dair ne ATV’nin kanal yönetimi ne de Kuruluş Osman dizisinin yapımcısından herhangi bir açıklama yapılmış değil. Öte yandan Burak Çelik’in diziden ayrılma kararı sonrasında yeni bir projede yer alıp almayacağı ise ciddi bir merak konusu oldu.

ATV ekranlarında yayınlanan ve milyonların sevgilisi olan Kuruluş Osman dizisinde Göktuğ, karakterinin ayrılması ile dizinin nasıl bir seyir alacağı da ciddi bir merak konusuna dönüşmüş durumda. Öte yandan dizi güçlü oyuncu kadrosu ile üç yıldır reytinglerde de zirvede yer alıyor.


Peki dizide Göktuğ karakterini canlandıran Burak Çelik’in ayrılmasından sonra dizide neler yaşanması bekleniyor?


Ayrılık Kararını Nasıl Ortaya Çıktı

Öte yandan çok sayıda Kuruluş Osman dizisinin hayranı Burak Çelik’in ayrılık kararına dair iddiaların kaynağını merak ediyor. Peki bu iddiaların kaynağında ne gibi argümanlar bulunuyor? Burak Çelik’in sosyal medya üzerinden paylaştığı sakalsız bir fotoğrafının güncel olduğunun anlaşılmasının üzerine Çelik’in diziden ayrılacağına kesin gözüyle bakılır olmuştu.


Öte yandan Burak Çelik’in Kuruluş Osman dizisinden ayrılması halinde hangi dizide ya da hangi yapımda rol alacağı da birçok hayranı tarafından merak konusu oldu.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış