19 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:38

İzzet Yıldızhan'ın Seyhan'la Aşk Yaşadığı Herkesi Şok Etti! İmam Nikahı Bile Kıymışlar! Seyhan Soylu Her Şeyi İtiraf Etti!

İzzet Yıldızhan'ın Seyhan'la Aşk Yaşadığı Herkesi Şok Etti! İmam Nikahı Bile Kıymışlar! Seyhan Soylu Her Şeyi İtiraf Etti!

Daha önce külotla ve mayo ile sahneye çıktıklarını söyleyip tepki gösteren İzzet Yıldızhan hakkında şok bir iddia ortalığı karıştırdı. Sisi lakaplı Seyhan Soylu bu aşka Ahu Tuba'nın şahit olduğunu belirtti. Ahu Tuba ise bu durumu doğruladı. İşte haberin tüm detayları!

Son dönemde gündemden düşmen isim İzzet Yıldızhan en son yaptığı bir çıkışla tüm okların hedefi haline gelmişti. Külotla sahneye çıkmasınlar sözlerinden sonra günlerce konuşulmuştu. Tam konu kapandı derken bu kez gündeme farklı bir bomba düştü. İzzet Yıldızhan'ın Seyhan Soylu ile aşk yaşadığı haberleri herkesi şok içinde bıraktı. Ünlü bir modacı olan Sisi lakaplı trans bireyin itiraf etmesiyle ortalık karıştı. Ahu Tuba ise bu durumdan haberi olduğunu söyledi. İşte çok merak edilen haber hakkında tüm detaylar! 

Yine Gündeme Bomba Gibi Düştü! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan en son söylediği bir sözle olay yaratmış, özellikle bazı ünlü isimleri kızdırmıştı. Külot çıkışından sonra resmen sosyal linç yiyen İzzet Yıldızhan, daha sonra bu sözleri genel olarak söylediğini açıklamıştı. Hatta Yıldızhan'a ilk yanıt Hande Yener'den gelmişti. Geçmişine bakmadan ahkam kesiyor sözleri büyük tartışmaya neden olmuştu. Ardından Gülşen daha cesur transparan bir sahne kostümüyle konser vermiş, kalça dansıyla gündem olmuştu. Konu kapandı derken yeniden bir bomba haber, gözleri İzzet Yıldızhan'ın üzerine çevirmeyi başardı. Bu aşk iddiaları çok konuşulacak! 

Seyhan Soylu İle Beraberlermiş! 

Ünlü bir modacı olan Seyhan Soylu adını duyurmuş ve moda dünyasında ileri gelen isimler arasında yer almayı başarmıştır. Tasarımları çok beğenilen ve konuşulan Seyhan Soylu, birçok ünlü isimle birlikte çalışmaktadır. Kısaca Sisi lakabıyla da tanınmaktadır. Sisi yaptığı bir itiraf herkesi çok şaşırttı. Al Sana Haber programında konuşarak resmen İzzet Yıldızhan ile bir dönem aşk yaşadığını açıkladı. 

Seyhan Soylu Ve İzzet Yıldızhan Neden Ayrıldı?

Al Sana Haber programında konuşan Sisi,  İzzet Yıldızhan ile beraber olduklarını söyledi. programa güzel isim Ahu Tuba bağlanarak ''Çok sevdi, çok acı çekti. Bir bakıyordum uyumuyordu, omzumda ağlardı. Yatıp kalkıp İzzet.. diyerek resmen eski aşkı belgeledi. Bir dönem imam nikahı da kıydıkları bilinen ikilinin daha sonra neden ayrıldıkları merak konusu oldu. "İzzet Yıldızhan benim için yanıma yakıştırılan bir adam değildi" sözleriyle neden ayrıldıklarını da kısaca dile getirdi. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış