19 Ocak 2022 15:13 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:37

İbrahim Tatlıses Gelini Yüzünden Sinir Krizi Geçirdi! Yasemin Şefkatli'nin Yaptığı Pes Dedirtti! Bu Kavga Boşanma Kadar Gider!

İbrahim Tatlıses Gelini Yüzünden Sinir Krizi Geçirdi! Yasemin Şefkatli'nin Yaptığı Pes Dedirtti! Bu Kavga Boşanma Kadar Gider!

Geçtiğimiz aylarda evlenen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti yaptıkları nikah töreniyle herkesin beğenisi toplamışlardı. Son zamanların en çok merak edilen çiftleri arasında yer alan ikiliden kötü haber geldi. Yasemin Şefkatli ve Kayınpederi İbrahim Tatlıses arasındaki kara kediler dolaştı.

Manken ve modellik yapan Yasemin Şefkatli fiziği ve güzelliği ile herkesin çok beğendiği isimler arasında yer alıyor. Güzelliğinin yanı sıra zeki de olan ünlü isim iç mimarlık okumuştur. Sosyal medyada oldukça tanınan Hilal Şefkatli'nin kuzenidir.  Geçtiğimiz aylarda İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile evlenmiş, resmen herkes tarafından gıpta ile bakılmıştır. Oldukça yakıştırılan ikiliye hayranları tarafından birçok çiçek yollanmış, yanı zamanda sosyal medyadan binlerce tebrik mesajları almışlardır. Geçtiğimiz günlerde gayet iyi anlaşan İbrahim Tatlıses ve Yasemin Şefkatli arasında bir tartışma yaşandığı öne sürüldü. Ünlü türkücü çok sindirdiği hatta sinir krizi geçirdiği haberleri herkesi şaşırttı. 

İbrahim Tatlıses Mutluluktan Ağlamıştı!

170 boyunda olan güzel isim Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses evlenmiş, yaptıkları sade düğün töreni çok beğenilmişti. Yasemin Şefkatli'nin dantel işlemeli uzun duvaklı gelinliği ise hayranlarından tam not almayı başarmıştı. Özel tasarım olan gelinliğiyle kuğu gibi süzülen güzel isim, salonda olan herkesi kendine hayran bırakmayı başarmıştı. Hatta İbrahim Tatlıses bu anlara dayanamayıp gözyaşlarını tutamamıştı. Hüngür Hüngür ağlayan Tatlıses ve gelini arasındaki samimiyet dikkatlerden kaçmamıştı.

Yurtdışında Eğitimler Aldı! 

Derya Tuna'nın oğlu olan ve babası gibi müzikle uğraşa İdo Tatlıses sesi ile büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Yurt dışında birçok eğitim almış başarısını daha fazla katlamak için çok çaba sarf etmiştir. Ayrıca müzik okuluna da giden İdo müzik konusunda oldukça donanımlı isimlerden biri haline gelmiştir. 2021 yılında ise aşık olduğu kadın Yasemin Şefkatli ile evlenerek mutlu anlarını hayranlarıyla paylaşmıştır. 

Aralarına Kara Kedi Girdi! 

Oldukça iyi anlaşan İbrahim Tatlıses ve Yasemin Şefkatli arasında bazı tartışmalar yaşandığı iddiaları herkesi şaşırttı. Ortaya çıkan haberlere göre İbrahim Tatlıses'in gelini, doğacak çocukları için beğendiği ismi anlattı. Adalet ismini beğenen gelini, Tatlıses'in sinirlenmesine neden oldu. Adalet Sara, İbrahim Tatlıses'in ilk eşi olduğu ve aralarında husumet yaşandığı biliniyordu. Bu nedenle Tatlıses'in bu isme sıcak bakmadığı anlaşıldı. Yasemin Şefkatli'nin ise bu isim konusunda ısrarcı olması büyük sorunlara neden olmuş gibi görünüyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış