19 Ocak 2022 14:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:38

Turkcell Müşterilerine 150TL Hediye Vereceğini Duyurdu! Kampanyadan Yararlanmak İçin Son Günler

Turkcell Müşterilerine 150TL Hediye Vereceğini Duyurdu! Kampanyadan Yararlanmak İçin Son Günler

Turkcell müşterileri için çok ses getirecek bir kampanyayı duyurdu. Kampanya kapsamında Turkcell, müşterilerine 150 Türk lirası hediye sunacak. Peki kampanyanın şartları nelerdir? Kampanyaya nasıl katılınır? Kampanyanın son tarihi ne zaman? Turkcell’in müşterilerine sunduğu diğer fırsatlar arasında neler bulunuyor?

16-31 Ocak Tarihleri Arasında Bu Fırsatı Kaçırmayın


Turkcell yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Turkcell müşterilerine 150 Türk lirasının verileceğinin açıklaması ise büyük heyecan yarattı. Axess kredi kartı ile Turkcell pasajdan yapılacak 2 bin Türk Lirası ve üzeri her alışveriş için Turkcell müşteriler toplam 150 Türk lirası değerinde hediye kazanacak. Kampanya ile ilgili açıklanan verilere göre; kampanyaya sadece Axess mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanabiliyor. Peki kampanya detaylarıda hangi şartlar yer alıyor?


Öte yandan Turkcell tarafından yapılan açıklama ile kampanyanın 16 Ocak tarihinde başlatılıp, 31 Ocak tarihine kadar da geçerli olduğu aktarıldı.  Ayrıca sanal POS üzerinden yapılan alışverişler ile de kampanyaya katılım göstermek mümkün durumda. Peki kampanyanın ayrıntıları arasında neler yer alıyor?


Kampanyaya Axess Mobil Üzerinden Katılabilirsiniz

Turkcell tarafından açıklanan kampanyaya Axess, Free, Wings, Neo ve Akbank kart ve bu kartların ek kartları ile katılmak mümkün. Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler ise çok basit. Axess mobil üzerinden yapacağınız ilk harcama öncesinde hemen katıl butonuna basın. Kampanyalarımız başlığının görünmesi ile birlikte kampanyaya katılım süreciniz başlayacaktır demektir. Öte yandan kampanyaya bir müşterinin sadece bir kez katılabileceği, iki ya da daha fazla kart ile birden fazla katılımın söz konusu olamayacağı da aktarılan bilgiler arasında yer aldı.


Öte yandan Turkcell tarafından yapılan açıklamada Nakit çekim, EFT, havale,  BES işlemleri, otomatik fatura talimatlarının kampanyaya dahil olmadığını bu türden harcamaların kampanya kapsamında olmayacağına da dikkat çekildi.


Ayrıca chip para hediyesi ilgil şartların sağlanmasının hemen ardından kartınıza yüklenecek. Bu chip paraları da Axess üyesi işyerlerinde dilediğiniz zaman kullanabileceksiniz. Son olarak iptal edilen işlemlerde de yüklenen chip paraların gerş alınacağı duyuruldu.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış