19 Ocak 2022 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:37

Whatsapp Kullananlar İçin Müjde! Yeni Emojiler Eklendi Mutlaka Kullanın

Whatsapp Kullananlar İçin Müjde! Yeni Emojiler Eklendi Mutlaka Kullanın

Geçtiğimiz yıllarda güvenlik gerekçesiyle büyük bir itibar kaybı yaşayan WhatsApp, 2022 yılında sunduğu yeniliklerle kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. WhatsApp, kullanıcıları için yeni emejileri eklediğini duyurdu. Peki bu emojileri kullanmak için ne yapmak gerekiyor? WhatsApp’ın yenilikleri ne kadar daha sürecek?

WhatsApp Kullanıcılarını Şaşırtmaya Devam Ediyor


Özellikle son yıllarda bir diğer popüler online mesajlaşma uygulaması Telegram ile rekabet halinde olan WhatsApp, 2022 yılına hızlı bir giriş yaptı. 2022 yılı ile birlikte kullancılarına sürekli yeni özellikler sunmayı başaran WhatsApp’ın yeni özelliği ise emojiler üzerine oldu. WhatsApp, uygulamada yebi emeojileri kullancılarının beğenisine sundu. Peki bu yeni emojiler ne zamandan itibaren kullanılmaya başlanacak? Yeni emojilerin özellikleri arasında neler bulunuyor?


Geçtiğimiz günlerde yeni emeojileri tanıtan WhatsApp, 2022 yılında yeni özellikle çok sayıda kullanıcısını şaşırtmaya devam ediyor. Öte yandan WhatsApp, yeni bir özelliği daha kullanıma sunmayı amaçlıyor.


Peki WhatsApp’ın yeni emoji özelliği hangi sürümlerde kullanılacak? WhatsApp başka ne tip yenilikler yapacak? WhatsApp, 2022 yılında ne tip yenilikleri kullanıcılarına sunacak?

 
İOS’Ta Emojilere Yenilik Geliyor


Çok sayıda insanın büyük bir beğeni ile kullandığı online mesajlaşma uygulaması WhatsApp, İOS sürümü için kalp emeojilerinde yeniliğe gittiğini açıkladı.
Bu yeni düzenlemenin ise sadece WhatsApp’ın İOS sürümünde geçerli olacağı açıklandı. Öte yadndan diğer sürümler için de çalışmaların devam ettiği bilgisi sunuldu.


Bu durum çok sayıda WhatsApp kullanıcısı açısından da olumlu bir şekilde karşılandı. Bu animasyonlarda tüm renklerin yer alacağı ifade edilirken atan kalp emojisinin de WhatsApp’a ekleneceği gelen bilgiler arasında yer aldı. 


Öte yandan animasyonları görebilmek için mesajı alan kullanıcıların da bu yeni özelliği etkinleştirmesi gerekiyor. Ayrıca WhatsApp, söz konusu düzenlemeyi Android sürümü için de getirmeyi planlasa da konuya ve zamana dair herhangi bir açıklama yapılmış durumda değil.


Son olarak WhatsApp, geçtiğimiz günlerde de sesli mesajlarla ilgili bir güncellemeyi kullanıcıları ile buluşturmuştu. Bu yeni düzenleme ile birlikte WhatsApp kullanıcıları sesli mesajları, WhatsApp konuşmasında çıktıkları zaman da dinleme imkanına kavuşabiliyordu.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış