19 Ocak 2022 17:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:37

Bim Market’in 21 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı! Siz Siz Olun Bu Fırsatları Kaçırmayın

Bim Market’in 21 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı! Siz Siz Olun Bu Fırsatları Kaçırmayın

Bim Market, 21 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nu yayınladı. Bim tarafından sunulan katalog şimdiden büyük bir heyecan yarattı. Peki Bim’in 21 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda hangi ürünler yer alıyor? Hangi ürünlerde fırsatlar Bim Market müşterisinin ayağına sunuluyor?

Bim Market Yeni Haftada Da İndirimleri Müşterinin Ayağına Kadar Getiriyor

Bim Market’in 21 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler yine geniş yelpazesi ile dikkat çekiyor. Bim Market’te elektronik ürünlerden züccaciye ürünlerine kadar çok geniş bir ütün yelpazesinde indirimler ve fırsat ürünleri Bim Market müşterisini bekliyor. Peki indirimler arasında neler yer alıyor? Hangi ürünlerde Bim Market müşterisini mutlu edecek indirimler ve fırsatlar söz konusu?


Bim Market’in 21 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda Kumtel Kumtel Beyaz Cam Davlumbaz 399 TL, Kumtel Beyaz Cam Üstü Ocak 649 TL’ye müşterilerin ilgisine sunulmuş ürünler arasında yer alıyor.


Öte yandan Bim Market, mutfak robotlarında da indirimleri çok sayıda Bim Market müşterisinin ilgisini çekiyor.

Bim Market’in Bu Fırsatlarını Kaçırmayın


Bim Market’in bu hafta yayınlanan 21 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda Fakir Rendeli Blender Seti 499 Türk lirası, Kiwi Katı Meyve Sıkacağı ise 349 Türk lirası, Emaye Kızartma Tenceresi 79,90 TL, üçlü Emaye Saklama Kabı Seti 89,90 TL’ye satışa sunulan ürünler arasında yer aldı. Öte yanadn Bim Market’in 21 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler bu kadarla da sınırlı değil. Bim Market çok sayıda üründe indirimi müşterileri ile buluşturmanın hazırlığı içerisinde yer alıyor.


Bim Market’in 21 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler arasında bulunan Paşabahçe Generation Büyük Oval Tabak 16,90 TL, Paşabahçe Generation Kase 19,90 TL’ye Bim Market müşterilerinin beğenisine sunulan ürünler arasında bulunuyor.
Öte yandan Bim Market, küçük ev aletleri ve bıçak setleri gibi ürünlerde de çok sayıda indirimi müşterilerine sunmaya hazırlanıyor. Tüm bu indirimler ve çok daha fazlası Bim Market’in 21 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alıyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış