19 Ocak 2022 20:02 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:37

Kurtlar Vadisi Eski Yıldızını Görenler Tanıyamadı! Pala'nın Son Hali ve Mesleği Şaşırttı

Kurtlar Vadisi Eski Yıldızını Görenler Tanıyamadı! Pala'nın Son Hali ve Mesleği Şaşırttı

Bir döneme damgasını vurmuş, izlenme rekorları kıran ve dillerden düşmeyen efsane dizi Kurtlar Vadisi, oyuncularının son halleri ve yaşadıkları hayatlarla herkesi şaşırtmaya ve gündemde kalmaya devam ediyor. Dizide oynayan ünlü oyuncuların şimdiki hayatları, yaptıkları meslekler ve dış görünüşleri, diziyi ve oyuncuları seven hayranları tarafından merak ediliyor. Dizi oyuncularının son hali haberimizin devamında sizlerle.

Pala Karakteri Ses Getirmeye Devam Ediyor!

Kurtlar Vadisi Dizisi’nin belki de en çok popüler olan ve herkesçe sevilen karakteri Pala yani Yüksek Arıcı, diziyi takip edenlerin en çok merak ettiği oyunculardan birisi olmuştur. Merak edenlerinin, öğrendiğinde şaşırdığı son hali herkesin dilinden uzun bir süre düşmeyecek gibi görünüyor. Yüksel Arıcı, dizinin bitmesiyle beraber birkaç projede daha yer aldı. Bunlardan birisi de yine herkesin severek takip ettiği dizilerden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz adlı enfes dizidir. Oyuncu, bu diziden de ayrılmış ve artık daha sade ve doğal bir hayatı seçmiştir. Gözlerden ve televizyondan uzak doğal bir hayat sürdüğü belirlenen ünlü oyuncu saçlarının ve sakallarının uzunluğu ile de dikkat çekiyor.

Kurtlar Vadisi Pala Kimdir?


Adana’da doğan ve eğitimini burada alan Yüksel Arıcı, namı değer Kurtlar Vadisi’nin Pala’sı, Adana’nın Şehir Tiyatrosu sahnesinde oyunculuk kariyerine başlamıştır. Oynadığı dizilerden özellikle Kurtlar Vadisi’nde replikleri ve konuşmalarıyla gündeme gelmiştir. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ve yüklediği fotoğraflar ile hayranları her seferinde şaşırtmaya devam ediyor. Hayranları, Pala’nın son halini görünce hayret edemeden duramadılar. Epeyce yaşlanan Yüksel Arıcı’ yaptığı sosyal medya paylaşımlarında, oynadığı karakterin de repliklerini tekrarlamayı ihmal etmedi. Saç siti ve gözlüğü ile dikkat çeken ünlü oyuncu kendini bir kez daha sevdirmeyi başardı.


Yüksel Arıcı şu an kendi evinde herkesten uzak ve sessiz bir yaşam sürüyor. Dizideki rolünde de dediği gibi ‘’Dağda keklik, burada domates’' repliği ile adeta aynı hayatı sürmeye başlamıştır. Yaşadığı evin bahçesinde domates ve sebze yetiştirerek doğal hayat süren sanatçı mutlu olduğunu da dile getirdi. Ektiği ürünleri de tüketen Yüksel Arıcı, doğal hayat yaşamayı tüm hayranlarına ve sevenlerine öneriyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış