20 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:37

Müge Anlı Hastalığını Açıkladı! Sevenleri Dizlerini Dövdü! Bu Kadar Strese Müge Anlı'da Dayanamadı! Ah Sarı Papatya!

Müge Anlı Hastalığını Açıkladı! Sevenleri Dizlerini Dövdü! Bu Kadar Strese Müge Anlı'da Dayanamadı! Ah Sarı Papatya!

Ekranların sevilen sunucu Müge Anlı hastalığını açıkladı. Herkesi üzen hastalık haberi özellikle hayranlarını kahretti. Uzun zamandır stresli bir işte çalışan ünlü sunucu maalesef bu durumdan etkilenerek sağlık sorunları yaşamaya başlamış. İşte herkesi korkutan haber!

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının sunucusu uzun süredir Tv ekranlarında sunuculuk yapmaktadır. Kayıp cinayet gibi vakaları inceleyen ve bir çoğunu çözüme ulaştırarak gün yüzüne çıkaran sunucu, adeta izleyen herkesin evinden bir birey gibi oldu. Bunu sık sık dile getiren Müge Anlı çoğu zaman seyircilerine büyük bir  aile olduklarını da dile getirerek samimiyetini vurgulamaktadır. Ünlü sunucu geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla herkesi çok üzdü. Sevenleri kahroldu. Daha önce hiç anlatmadığı hastalığını açıklayan Müge Anlı seyircilerini gözyaşlarına boğdu. İşte tüm detaylar! 

14 Senedir Kendini Buna Adadı! 

Hafta içi TV ekranlarından evlere konuk olan Müge Anlı insanların umudu olmaya devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bu zamana kadar birçok davaya ışık tutan sunucu, günümüzde hala olayları aydınlatmaya devam ediyor. Çözdüğü vakalar, bulduğu kayıplar nedeniyle, hem olayı yaşayan vatandaşlar hem de izleyenler tarafından oldukça takdir ediliyor. 14 senedir kendini bu yola adayıp emek veren ünlü sunucu, sağlığı hakkında bir haber açıkladı. 

Artık Açıklamak Zorunda Kaldı! 

Yaptığı program nedeniyle özel hayatını fazla gündeme getirmeyen ve devamlı korumalarda gezdiği bilinen Müge Anlı, uzun zamandır kimseye söylemediği hastalığını açıkladı. İşinin getirdiği stres nedeniyle zor anlar yaşayan sunucu bu durumun sağlığını da etkilediğini dile getirdi. Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katılan bir vatandaşın hastalığından bahsetmesi üzerine Müge Anlı da açıklamak zorunda kaldı. Şeker hastası olduğunu ve şekerinin çok yükseldiğini söyleyerek herkesi çok korkuttu. Özellikle aynı hastalığı yaşayan hayranları ünlü sunucuya tavsiyelerde bulunarak destek oldular. 

 

Meğer Uzun Zamandır Hastaymış!

Müge Anlı uzun zamandır şekerinin yükselttiğini ve zor düştüğünü ifade etti. Ayrıca birkaç bölümdür ayakları ağrıdığını söyleyen sunucu, bazen programı oturarak sunmak zorunda kalıyordu. Şeker hastalığını stresin tetiklemesi Müge Anlı'nın işi gereği durumunu zorlaştırdı. Geçmiş olsun dilek ve dualarında bulunan hayranları ise bu duruma çok üzüldü. Adeta aile bireylerinden biri haline gelen Müge Anlı'ya  tavsiyelerde bulundular. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış