20 Ocak 2022 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:37

İşlem Görmüş Boyalı Saçlarınıza Elveda Deyin! İşte İşlem Görmüş Boyalı Saçları Yenileyecek Tüyolar

İşlem Görmüş Boyalı Saçlarınıza Elveda Deyin! İşte İşlem Görmüş Boyalı Saçları Yenileyecek Tüyolar

Boyalı saçlarınız normal saçlardan daha fazla bakım gerektirir. Yapmanız gereken aslında çok basit... Hem ruhumuza hem de dış görünüşümüze iyi gelen bir saç boyası ne yazık ki saçlarımıza zarar verebiliyor. Ama endişelenmeyin. Boyadan yıpranmış saçları bakımla canlandırmanın birçok yolu vardır. Hasar görmüş saçların bakımı için ipuçlarına veya ürünlere ihtiyacınız varsa, makalemize göz atmayı unutmayın.

Boyalı Saçlar Nasıl Yenilenir
 


Herkes parlak, yumuşak ve sağlıklı saçların hayalini kurar. Bir film yıldızı gibi görünen saçlar, dolgun ve canlı bir renge sahip olmak için her gün bir saç şekillendirici ile sık sık şekil verilmelidir. Bu da doğal olarak saç dökülmesine ve yıpranmasına neden olur. Renklendirmeden ve sık sık düzenlemeden kaynaklanan mat, mat, kaba saçlardan şikayet ediyorsanız doğru yerdesiniz. İhtiyacınız olan ürünleri güvenle satın almak için bakım önerileri ve ürünleri içeren makaleleri okuyabilirsiniz. Başlayalım!

 
Kendinizi klordan korumaya çalış
 


Özellikle yaz aylarında havuza gittiğinizde saçlarınız klorla temas eder. Klora karşı koruma sağlayan saç kremleri ve spreyler, boyalı saçların kıvrılmasını azaltmaya yardımcı olabilir.

 
Saçlarını geç yıka
 


Renginin solmasını istemiyorsanız, boyama işlemini kısa sürede tekrar yapacağınız için çok sık yıkamamanızda fayda var. Haftada iki kez yıkamak etkilidir.
 


Renk koruma ürünleri kullan
 


Kullandığınız krem ​​ve şampuanın rengi koruduğundan emin olun. Bunu yaparak bir sonraki boyama işlemini geciktirebilirsiniz. Renk koruma ürünleri saçınızın rengini korur ve normalden daha yavaş akmasını sağlar.
 


Ev yapımı bir maske ile saçlarınız yeniden parlasın!
 


Aloe vera ve zeytinyağı ile harika  saç maskeleri yapabilirsiniz. Her ikisi de doğaldır, dolayısıyla saçınızın durumuna göre  haftada 2-3 kez maske yapabilirsiniz.  Bir bıçakla iki aloe vera sapını kesin, jeli çıkarın ve  bir kaseye koyun. 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin ve iyice karıştırın. Karışımı saça kökten uca iyice yedirin ve yaklaşık 15 dakika  masaj yapın. Ardından şampuan ve bol ılık su ile yıkayınız.
 


 

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış