21 Ocak 2022 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:36

Whatsapp’a Gelen Bomba Özellik Hayatları Kurtaracak! Whatsapp’ta Görüldü Atmak Artık Daha Kolay

Whatsapp’a Gelen Bomba Özellik Hayatları Kurtaracak! Whatsapp’ta Görüldü Atmak Artık Daha Kolay

Dünya çapında 1 milyardan fazla indirilen popüler mesajlaşma uygulaması, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. WhatsApp, yeni bir güncelleme üzerinde çalışmak için bu sefer Instagram, Snapchat ve Facebook Messenger'dan özellikler eklemeyi planlıyor.

Yeni Gelen Whatsapp Özelliği


 
Bu özellik sayesinde WhatsApp sohbetlerinde gelen mesajlara tepki verebilirsiniz. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte insan hayatının  bir parçası haline gelen WhatsApp, yeni güncellemeler ile kullanıcılarımıza daha iyi bir deneyim sunmak istiyoruz. Meta'nın bir yan kuruluşu olan WhatsApp, Instagram, Snapchat ve Facebook Messenger'a özellikler eklemek için çalışmaya başladı.


 
iOS Kullanıcıları Önce Keşfediyor
 

iOS'un beta sürümünde kullanıcılar, mesaj yanıt bildirimlerini ayarlamalarına izin veren bir ayar keşfetti. Kısacası bu özelliği kullanmak isteyenler kullanabilir ama isteyenler kullanamaz. Ayrıca, mesajlara yanıt verme özelliği hem bireysel  hem de grup sohbetlerinde mevcuttur.
 
Bu, istediğiniz herhangi bir mesaja cevap vermenizi sağlayacaktır. Ayrıca, bu özelliği beğenmediyseniz, kendiniz kapatmanız gerekir. Çoklu cihaz beta programı şu anda tüm sürümlere açıktır. Bu özellik yakın gelecekte beta sürümünden çıkıp son sürüme geçebilir. WhatsApp ayrıca görüntülü görüşmede devrim yapmak istiyor ve bu yenilikleri mümkün kılmak için artırılmış gerçeklik teknolojisinden faydalanacak. Bu sayede WhatsApp  görüntülü sohbet sırasında birçok eğlenceli efekt kullanabilirsiniz.
 


Emojiler Geliyor
 


Dünya çapında 1 milyardan fazla indirilen popüler mesajlaşma uygulaması, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. WhatsApp, yeni bir güncelleme üzerinde çalışmak için bu sefer Instagram, Snapchat ve Facebook Messenger'dan özellikler eklemeyi planlıyor. Bu özellik sayesinde WhatsApp sohbetlerinde gelen mesajlara tepki verebilirsiniz.
 


WhatsApp'ın kullanıcılarına sunmak istediği özelliklerden biri de mesajlara cevap verebilme özelliği. WhatsApp, halihazırda Instagram, Facebook Messenger ve Snapchat gibi uygulamalarda bulunan bu özelliği kendi cihazlarına da getirmek istiyor. Haberlere göre, bu özellik başlangıçta 7 emoji ile sınırlı olacak. Ancak gelecekte emoji sayısı artacak. Aralarından seçim yapabileceğiniz bu emojilerin dünyada en çok kullanılan emojiler olduğu söyleniyor. Bu emojilerin başlangıcı "Kırmızı Kalp".

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış