21 Ocak 2022 17:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:34

Masumlar Apartmanı İzleyenler Göz Yaşlarına Boğulabilir! Sevilen Dizi Final Yolunda

Masumlar Apartmanı İzleyenler Göz Yaşlarına Boğulabilir! Sevilen Dizi Final Yolunda

Peki Masum Daire finalde olacak mı? Masum Apartman yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Detaylar için okumaya devam ediniz. Geçen yıl birçok dizi reytinglerin ve izlenmelerin kurbanı olarak ekrana veda etmişti. Acaba Masumlar apartmanı bu diziler arasında mı olacak?

Tutkulu izleyicilerden TRT 1 ekranının sevilen dizisi Masumlar Apartmanın'dan final haberi geldiği iddia ediliyor. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi yılbaşı gecesi ekranına ara verdi. En son söylentiler, 18 Ocak Salı günü yayınlanan son dizinin finale gittiği haberinin gelmesiyle duyulmaya başladı.

Masumlar Apartmanı Finale mi Gidiyor?


 
TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın sevilen karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah diziden ayrıldıktan sonra ara verildi. Dizinin reytingini yükseltmek için Rüya'yı oynaması için Melisa Şenolsun kadroya katıldı, ancak seyirciyi memnun edemedi. Son olarak Hans'ın eski nişanlısına hayat veren diziye Aslıhan Gürbüz de Ceylan karakteriyle kadroya alındı.


 
Masumlar Apartmanı Neden Finale Gidiyor?


 
Dizi reyting listesinde ilk beşe giremedi ancak son bölümde yaşananlar dizinin finale kalıp kalmayacağı konusunda şüphe uyandırdı. Esat ve Gülben yılbaşından önce yayınlanan bir bölümde evlenip evlerine taşındılar. Yılbaşı gecesi ekrana gelen 54. bölümde  Safiye ve Nazi nihayet evlendi. Ceylan ve Han bir araya gelince her şeyin yolunda gittiği diziyle ilgili son iddiası gündeme geldi.
 
Başlangıçta reyting listesinin üzerinde olan Masumlar Apartmanı’nın son ara verişi ve senaryonun hızla gelişmesi, finale ulaşma iddialarının artmasına neden oldu. Ancak nihai karara ilişkin TRT 1'den  resmi bir açıklama yapılmadı.
 


Son Bölümde Ne oldu?

 
Masumlar Apartmanı 54. yani son bölümünü izleyin. Ekranı kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için bu bölüm internette yayınlandı. Her Salı akşamı oynanan Masumlar Apartmanı, iki haftalık bir aradan sonra 18 Ocak final bölümüyle hayranlarıyla buluştu. Herkes Hans'ın ortadan kaybolmasına şaşırırken, Gülben'in ablasına yaptığı itiraf dikkat çekti. Dizinin son anlarında Safiye'nin nikah masasında Naci'ye verdiği yanıt ekranlara kilitledi.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış