21 Ocak 2022 20:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:34

Üç Kuruş Dizisi Hayranlarına Müjde! Güzel Oyuncu Kadroya Dahil Oluyor

Üç Kuruş Dizisi Hayranlarına Müjde! Güzel Oyuncu Kadroya Dahil Oluyor

Ekranların sevilen dizisi Üç Kuruş'a öyle bir isim katılıyor ki, duyanlar mutluluktan havalara uçacak! İşte Üç Kuruş dizisine katılacak yeni oyuncu...

Zafer Algöz'ün Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinden ayrılmasının ardından dizinin kadrosuna Sezin Akbaşoğulları katıldı. Akbaşoğlulları, Kartal ve Efe'nin mücadele ettiği kilit bir oyuncuyu oynuyor.
 
Ay Yapım ekranlarında izleyiciyle buluşan Üç Kuruş'un ekibine bir yenisi daha eklendi. Kadrodakiler arasında Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse ve Civan Canova yer almaktadır. Oyuncu Sezin Akbaşoğulları, diziye 11. bölümden itibaren katılıyor.
 
Kariyeri boyunca  birçok farklı karaktere televizyon ekranlarında, beyaz perdede ve tiyatro sahnelerinde hayat veren oyuncu şimdi de muhteşem karakteri Üç Kuruş ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
 
Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ve Efe (Ekin Koç) arasındaki mücadelede önemli bir rol oynayan oyuncu, gücü ve zekası ile tanınmaktadır. İkilinin hikayedeki bu dişlek karakter karşısında ne yaptığı şimdiden merak konusu oldu.
 


Son olarak 2. bölümde Üç Kuruş'a Bahar'ın babası "Neji" karakteri olarak katılan usta oyuncu Zafer Algöz diziden ayrıldı. Kartal, Nezih'in adamlarını kendi tarafına çekmeyi başardıktan sonra Çıngıraklı'yı tek kurşunla tuzağa düşürmeye başlayan Nezihi öldürdü.


 
Diziye Kim Geliyor?

 
Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisinin kadrosuna bir yenisi daha eklendi. Başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları sevilen diziye 11. bölüm sürpriz karakteri ile katıldı.
 
Pazartesi akşamı Show Tv'de izleyicilere harika anlar yaşatan Ay Yapım imzalı dizi Üç Kuruş'un ekibine Sezin Akbaşoğulları kabul edildi. Kariyeri boyunca televizyon ekranlarında, beyaz perdede ve tiyatro sahnelerinde pek çok farklı karaktere hayat vermiş başarılı oyuncu, şimdi de muhteşem karakterlerle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
 
Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ve Efe (Ekin Koç) arasındaki mücadelede önemli bir rol oynayan oyuncu, gücü ve zekası ile tanınmaktadır. Hikayedeki bu  karakter düşünüldüğünde ikilinin ne yaptıkları ve ne yapacakları şimdiden merak uyandırıyor.
 
Yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği, senaryosunu Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad'ın yazdığı Üç Kuruş'un kadrosu, önde gelen genç oyuncu ve ustaların isimlerini bir araya getiriyor. Son bölümüyle büyük merak uyandıran dizinin yeni bölümünü kaçırmayın.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış