21 Ocak 2022 21:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:34

Büyük Altın Hamlesi Hazırlanıyor! İslam Memiş Duyurdu Sadece 6 Gün Kaldı!

Büyük Altın Hamlesi Hazırlanıyor! İslam Memiş Duyurdu Sadece 6 Gün Kaldı!

Özellikle dolar ve altında yaşanan dalgalanmalar söz konusu olduğu zaman 2022 yılının para piyasaları hakkında çarpıcı bir yıl olduğunu belirtmekte fayda bulunuyor. Öte yandan altın ve dolar uzmanı İslam Memiş, yaptığı son sosyal medya paylaşımı ile altında yaşanacaklara dikkat çekti.

İslam Memiş Altın Fiyatları Konusunda Uyardı


Altın ve dolar uzmanı olarak bilinen İslam Memiş, yaptığı son paylaşım ile piyasaların durumunu değerlendirdi. Peki piyalardaki son durumu değerlendiren Memiş neler söyledi. Altında yaşanan düşüş devam edecek mi? Dolar ve euro kurunda 2022 yılında düşüş yaşanacak mı? Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası FED’in faiz kararı Türkiye’de piyasayı ne yönde etkileyecek?


Dolar ve altın uzmanı İslam Mmeiş, altında düşüş beklediğini bu durumun gelişmesinde ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın ve FED’in faiz kararlarının etkili olacağını savundu.


Öte yandan 2022 yılında 2021 yılı içerisinde yaşanan sert dalgalanmaların önlenebilir olduğunu vurgulayan İslam Memiş, altın yatırımcısına da uyarılarda bulundu. Altına yatırım için uygun zamanlar hakkında da bilgiler sunan İslam Memiş’in açıklamaları çok sayıda kişi tarafından ciddi bir şekilde merak ediliyordu. Memiş’in açıklamaları yine çok sayıda insanın dikkatini çekti.


Dolar Kurunda Dalgalanma Bekleniyor

Önümüzdeki süreçte FED kararlarının oldukça önemli olduğuna vurguda bulunan İslam Memiş, altında bir süre daha düşüş yaşanmasının muhtemel olduğunun altını çizdi. İslam Memiş ayrıca dolar kurunda geniş bir skalada dalgalanma beklediğini sözlerine ekledi. Bu durumun oluşmasında baş aktörün ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın faiz kararlarını nasıl uygulayacağının belirsiz olmasının bulunduğunu ifade etti. Yatırımcılara dolar ve altına yar yarıya yatırım yapmanın doğru bir yöntem olduğunu savunan İslam Memiş, gram altının da yakından takip edilmesi gerektiğini ifade etti. İslam Memiş, gram altında uzun süreli bir hareketlilik beklemediğinin de altını çizdi.


Ksıa vadeli bir al sat yapan altın yatırımcısının bulunması durumunda 2021 yılında yaşanan sert hareketlenmelerin yaşanabileceğini ifade eden İslam Memiş, gram altının uzun vadeli yatırım için oldukça önemli olduğuna vurguda bulundu.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış