22 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:34

Beren Saat'e Benzerliğiyle TikTok'u Salladı! Görenler Yok Artık Dedi! İkizi Olsa Bu Kadar Benzemez!

Beren Saat'e Benzerliğiyle TikTok'u Salladı! Görenler Yok Artık Dedi! İkizi Olsa Bu Kadar Benzemez!

Son zamanlarda Beren Saat'e benzerliğiyle sosyal medyayı sallayan bir kadın yok artık dedirtti. Gören herkes ayırt etmekte zorlandı. İkizi olsa bu kadar benzemez yorumları alan kadın resmen ünlü olma yolunda ilerliyor. İşte sizin de şok olacağınız TikTok fenomeni!

Daha önce Aşkı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu daha sonra farklı bir projeye daha imza atmıştı. Netflix ile anlaşma sağlayan güzel oyuncu Atiye dizisiyle hayran kitlesini artırmış, adeta parlayan yıldızlardan biri olmuştur. Zaten ekranların aranan yüzlerinden biri haline gelen Beren Saat, he doğal güzelliği hem de oyunculuk performansıyla çok beğenilmektedir. Aşkı Memnu dizisinde başarı oyunculuğunu gözler önüne seren ve adeta oyunculuk dersi veren Beren Saat, son zamanlarda yeni bir projede görülmemiştir. Güzel oyuncu yeni bir projede bulunmasa da hayranlarını şaşırtan bir gelişme yaşandı. TikTok üzerinden videolar çeken bir kullanıcı herkesi şok etti! Beren Saat sanılıyordu ama aslında o değildi! 

Ben Bihter Değilim Çıkışı! 

Aşkı Memnu dizisiyle parlayan oyuncu Beren Saat en çok bu diziyle anılan bir isimdir. Gerek senaryosu gerek oyuncu kadrosu ile efsane haline gelmiş dizilerden biridir. Geçtiğimiz günlerde Beren Saat bu konuyla alakalı resmen dert yanmıştı. Kendisine sosyal medya üzerinden Bihter diye hitap edilmesine tepki göstermişti. Bu durumdan mustarip olan güzel oyuncu ben Bihter değilim diyerek ani çıkışıyla herkesi şaşkına uğratmıştı. Şuan eşi Kenan Doğulu ile vakit geçiren oyuncu yeni bir proje konusunda bir açıklamada bulunmamıştır. 

Beren Saat Sandılar! 

Geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. TikTok üzerinden bir kullanıcı gözleri, saçları hatta fiziğiyle bile Beren Saat'e benzetildi. Görenler ünlü oyuncunun TikTok videoları çektiğini sandı. Aslında olay daha farklıydı. Beren Saat'e benzeyen kullanıcı bazı Aşkı Memnu sahnelerini canlandırıyordu. Bir anda meşhur olan ve adını herkese duyuran kullanıcı Beren Saat'ten bile daha meşhur oldu. Görenler insanlar çift yaratılmış dedi. 

İkizi Resmen! 

İsminin Sevda Aktürk olduğu bilinen TikTok kullanıcısı çektiği Aşkı Memnu dizisi sahneleriyle bir anda meşhur oldu. Mimiklerine kadar Beren Saat'e benzetilen Sevda Aktürk herkesi etkilemeyi başardı. İşte fenomen TikTok kullanıcısının o görüntüleri! Sizce Beren Saat'e benziyor mu?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış