22 Ocak 2022 15:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezen Aksu'ya Sert Yanıt: 'Uzanan Dilleri Yeri Geldiğinde Koparmak Bizim Görevimizdir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezen Aksu'ya Sert Yanıt: 'Uzanan Dilleri Yeri Geldiğinde Koparmak Bizim Görevimizdir!

Daha önce yazdığı şarkı sözleriyle gündeme gelen Sezen Aksu'ya bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'dan yanıt geldi. Oldukça sert tepki veren Erdoğan gündemin odağında oldu. İşte haber hakkında tüm detaylar!

Daha önce yazdığı ve söylediği bir şarkı nedeniyle gündeme gelen Sezen Aksu herkesten büyük tepki almıştı. Başta hayranları olmak üzerine birçok kişiden sosyal linç yemişti. Bunun yanı sıra kendisine destekleyen bazı isimlerde vardı. Sezen Aksu'nun yardımlarıyla meşhur olan sanatçılardan biri Tarkan da bu isimler arasındaydı. Ayrıca Yargı dizisinden tanımış olduğumuz Pınar Deniz'de bu kişiler arasında katıldı. Sezen Aksu milli değerimiz sözleriyle ünlü şarkıcıyı destekleyerek yanında oldular. Bu olayların üzerinden zaman geçmesene rağmen sular bir türlü durulmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da bu duruma sessiz kalmayanlar arasındaydı. Camide söylediği sözlerle oldukça sert tepki veren Erdoğan sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. 

Diyanet Açıklama Yapmıştı! 

Tartışmalarda bir türlü sular durulmadı. Halk ve sanatçı arkadaşlarından olumsuz tepkiler alan Sezen Aksu bu kez Diyanet tarafından eleştirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan bir açıklamayla "İslam'ın seçkin şahsiyetlerine dair söylenen her cümlede, yapılan her açıklama ve yaklaşımlarda son derece hassas ve dikkatli olunması gerekmektedir. Dini şahsiyet, sembol ve değerlerle ilgili özensiz tutum ve davranışlarda bulunulması, en hafif tabirle saygısızlıktır" ifadelerini kullanarak bir nevi uyarıda bulunmuştu. 

Devlet Bahçeli Ve Ekrem İmamoğlu Da Sessiz Kalmadı! 

Daha sonra bu konuda yorum yapan kişiler arasında Devlet Bahçeli ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılmıştı. Ekrem İmamoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı kısa konuşmayla Sezen Aksu'yu desteklerken, Devlet Bahçeli şarkıyı ucube bulmuş, bu tiplerin kafası arızalıdır diyerek tepki göstermişti. Şimdi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözleriyle gündeme katıldı. Üsküdar'da cuma namazına giden isimsiz olarak Sezen Aksu'ya yorumda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Sert Sözler! 

Çamlıca camisinde cuma namazına giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sessiz kalmadı. "Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hazreti Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir" ifadelerini kullandı. Sezen Aksu'nun ismi geçmese de bu sözlerin ünlü isme ithafken yapıldığı düşünülüyor. 

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış