22 Ocak 2022 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:34

Whatsapp Kullananların Çoğu Bunu Bilmiyor! Bakın Whatsapp Silinen Mesajlar Nasıl Okunur

Whatsapp Kullananların Çoğu Bunu Bilmiyor! Bakın Whatsapp Silinen Mesajlar Nasıl Okunur

Online mesajlaşma uygulamaları arasında en dikkat çekici olan WhatsApp’ta karşı tarafın gönderdiği ancak daha sonra sildiği mesajı çok kolay bir biçimde öğrenebilirsiniz. Üstelik bu işlem çok az vaktinizi alacak. Peki WhatsApp’ta silinen mesajlar nasıl okunur?

WhatsApp’ta Silinen Mesaj Birçok Kişi Tarafından Merak Ediliyor


Dünya üzerinde birçok insanın kullandığı online mesajlaşma uygulaması WhatsApp, popülerlik konusunda her geçen gün daha fazla yol kat ediyor. Bu popüler uygulama özellikle kullanıcılara sunduğu yeni özelliklerle biliniyor. Bu özelliklerden biri de gönderdiğiniz mesajı silebilmek. Ancak bu mesaj daha sonra geri alınabiliyor. Özellikle mesajlaşmada karşı taraf silinen mesajın nasıl okunabileceğini ciddi bir manada merak ediyor.


Birçok insan karşı tarafın WhatsApp üzerinden gönderdiği, ardından ise sildiği mesajlarda nelerin yazdığını merak ediyor. Peki bu mesajları okumak nasıl mümkün olabilir? Yeni bir akıllı telefon satın alındığı zaman WhatsApp’ta silinen mesajların okunabileceğini öğrenen çok sayıda insan bu yöntemi nasıl uygulayacaklarını merak ediyor. Peki WhatsApp’ta silinin mesajlar hangi yöntem kullanılarak okunabilir? Bu durum geçici midir? WhatsApp’ta silinen mesajlar nasıl okunur?


WhatsApp’tan Silinen Mesajları Okumak İçin Bu Adımları Takip Edin


Eğer WhatsApp’ta silinen mesajları okumak istiyorsanız ve eylemin kararını verdiyseniz, öncelikle WAMR uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekir. Bu uygulama tehlikeli değildir. Google Play Store'da kolaylıkla bulabilirsiniz. Uygulamada sağlanan seçenekler içerisinde ise WhatsApp’ı seçmeniz gerekiyor. Uygulamının size yaptığı yönledirmeleri dikkatli bir biçimde okuyun. Bu süreçte bir kurulum ekranı ile karşı karşıya kalacaksınız. Kurulum ekranının yanında yer alan Etkinleştir butonuna dokunmanız gerekiyor. Bu işlemlerden sınra ise telefonunuzun bildirim erişimini sağlamak için Ayarlar bölümüne yönlendirileceksiniz. Burada WAMR uygulamasını bulmanız ve üzerine dokunmanız yeterli olacaktır.


Bildirim erişimine izin verdikten sonra ise WhatsApp bildirim geçmişinizi saklama ayrıcalığına erişmiş durumdasınız. Bu süreçte eğer birisi size WhatsApp üzerinden gönderdiği bir mesajı silse dahi WAMR uygulaması sizi bilgilendirecek ve siz de bu bilgilendirme bildirimine dokunarak siz gönderilen ancak daha sonrada silinen bir mesajı rahatlıkla okuyabileceksiniz.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış