23 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:34

Pınar Deniz Yarı Çıplak Fotoğrafını Yanlışlıkla Sosyal Medyada Paylaştı! Anında Sildi Ama Takipçilerinden Kaçmadı!

Pınar Deniz Yarı Çıplak Fotoğrafını Yanlışlıkla Sosyal Medyada Paylaştı! Anında Sildi Ama Takipçilerinden Kaçmadı!

Yargı dizisinin Ceylin'i sosyal medya paylaşımıyla olay yarattı. Güzelliği ve oyunculuğuyla çok konuşulan Pınar Deniz bu kez sosyal medya üzerinden paylaştığı bir fotoğrafla gündem oldu. Oldu Pınar Deniz'in çok konuşulan o fotoğrafı. Bakan bir kez daha bakıyor!

Vatanım Sensiz dizisinde rol alan oyuncu daha sonra yeni projelere imza atmış, Netflix dizisi olan Aşk101'de rol almıştır. Oldukça ilgi gören dizi hem genç hem de orta yaşta olan kişilere hitap etmeyi başarmıştı. Aşk 101 dizisinde de kendisine Yargı dizisindeki partneri  Kaan Urgancıoğlu eşlik etmişti. Çok uyumlu bulunan ikili resmen o anları izleyenlere yaşatmayı başarmıştı. Şimdi ise izlenme rekorları kıran dizi Yargı'da rol alan ikili resmen tozu dumana katıyor. Her yeni bölümle izleyenleri heyecanlandırmayı başarıyor. Sosyal medyada da çok fazla takipçisi olan Pınar Deniz paylaştığı bir fotoğrafla gündeme oturdu. Güzelliğiyle büyüleyen oyuncu dudak ısırttı! 

Yargıyla Resmen Parladı! 

Şu sıralar gündemden düşmeyen Yargı dizisinde rol alan oyuncu Pınar Deniz, Ceylin karakterine hayat vererek resmen o anları izleyenlere yaşatıyor. Heyecanı doruklarda tutan dizi en başından beri senaryosuyla dikkatleri üzerine çekerken izleyenlere katilin kim olduğunu sorgulatmaktadır. Ceylin karakterine can veren Pınar Deniz ise rolünün hakkını fazlasıyla vermektedir. Yargı dizisiyle büyük çıkış yapan oyuncu her geçen gün hayranlarını artırarak adını Türkiye dışında başka ülkelere de duyuran nadir oyunculardandır. 

Sevgilisi Merak Konusu Olmuştu! 

Kariyer hayatı dışında özel hayatı da hayranları tarafından merak konusu olan oyuncu hakkında en çok merak edilenlerden biri sevgilisinin kim olduğudur. Şuan Yiğit Kirazcı ile aşk yaşadığı bilinen Pınar Deniz sosyal medya üzerinden de mutlu karelerini paylaşmayı ihmal etmemektedir. Her geçen gün sosyal medyada takipçi sayısı artan Pınar Deniz aktif bir şekilde paylaşımda bulunan ünlü isimler arasında yer almaktadır. 

Fotoğrafı Olay Yarattı! 

Pınar Deniz'in sosyal medya üzerinden paylaştığı bir fotoğrafı olay oldu. Bazı takipçileri bu fotoğrafı sosyal medyada yanlışlıkla paylaştığını ve ardından sildiğini iddia etti. Fakat takipçileri Pınar Deniz'den hızlı çıktı. Kısa sürede sosyal medya üzerinden yayılan ünlü oyuncunun fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu. Güzel oyuncu Yargı dizisindeki başarısının yanı sıra duru güzelliğiyle de herkesi mest etmeyi başardı. İşte paylaşım rekorları kıran o kare! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış