23 Ocak 2022 14:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:33

Şok Market’ten Ocak Ayının Sonunda İndirim Üstüne İndirim! Bu Fırsatları Kaçırmayın

Şok Market’ten Ocak Ayının Sonunda İndirim Üstüne İndirim! Bu Fırsatları Kaçırmayın

Şok Market’in 26 Ocak Aktül Ürünler Kataloğı yayınlandı. Katalogda yer alan ürünlerin hgeniş yelpazesi Şok Market müşterisiini şimdiden memnun ediyor. Peki Şok Market’in 26 Ocak Aktület Ürünler Kataloğu’nda hangi fırsatlar bulunuyor? Şok Market müşterileri fırsatlardan ne kadar süre yararlanabilir?

Şok Market’in İndirimleri Şubat Ayına Kadar Geçerli


Geniş bir ürün yelpazesinde müşterisi ile buluşan Şok Market, 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu ile de çok sayıda insanı şaşırtmaya devam ediyor. Şok Market müşterisine önemli indirimleri ve fırsatları sunan Şok Market’in 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan fırsatlar şubat ayına kadar geçerli olacak.
Şubat ayına kadar geçerli olacak olan Şok Market’in 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda hangi ürünlerin yer aldığı ciddi bir merak konusu oldu? Peki Şok Market’in 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda hangi ürünler yer alıyor? Fırsat ürünleri arasında ne gibi ürünler bulunuyor?


Şok Market’in Fırsat Ürünlerini Kaçırmayın


Şok Market’in 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler arasında  Silikon Saplı Tığ Seti 5’li 24,95 TL, Örgü Aparat Seti 11,95 TL, Çelik Misinalı Şiş 3,99 TL’ye satışa sunulan ürünler arasında yer alıyor.


Giyim ürünlerinde de müşterilerine hizmet sunan Şok Market, 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda Kadın Soft Pijama Takımı 79,90 TL’ye müşterilerinin beğenisine sunuyor. Öte yandan Şok Market’in 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan fırsat ürünleri arasında Pamuklu Tek Kişilik Battaniye 34,95 TL, Pamuklu Çift Kişilik Battaniye 34,95 TL’ye Kadın Bato Slip 2’li 17,95 TL, Kadın Peluş Çorap 12,95 TL, Kadın Polar Sabahlık 69,90 TL Kadın Bere Boyunluk Seti 39,95 TL gibi fiyatlara Şok Market müşterisinin beğenisine sunulmuş durumda. 


Şok Market’in 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler arasında ayrıca Kalın Akrilik Yumak 17,95 TL, Degrade Akrilik Yumak 17,95 TL, Büyük Boy Amigurimi Kiti 34,95 TL’ye Şok Market müşterisinin beğenisine sunulan ürünler olacak.  Ayrıca çift kişilik yatak örtülerinden de birden fazla kampanya bulunuyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış