23 Ocak 2022 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:33

Kuruluş Osman Dizisinde Bir Devir Kapandı! Osman Bey'in Defteri Dürüldü

Kuruluş Osman Dizisinde Bir Devir Kapandı! Osman Bey'in Defteri Dürüldü

ATV ekranlarında yayınlanan ve kısa bir süre içerisinde seyircinin sevgilisi haline gelen Kuruluş Osman dizisinde sona geliniyor. Dizide Osman Bey karakterinin hayatını kaybetmesi çok sayıda seyirci tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı. Peki Kuruluş Osman dizisinde neler yaşanıyor?

Burak Özçivit Diziden Ayrılıyor Mu?


ATV ekranlarında yayınlanan  ve kısa sürede fenomen haline gelen Kuruluş Osman dizisinde sona gelindiğine dair sinyeller sevenlerini üzüyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak kabul edilen Kuruluş Osman dizisi Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş sürecini anlatıyor. Dizide yer alan son gelişmeler ise dizinin finale yaklaşması olarak yorumlandı. Özellikle Osman Bey karakterinin boynuna ip geçirilmesi sahnesi dizinin sona ereceği olarak yorumlandı. Birçok Kuruluş Osman dizisi seven insan tarafından büyük bir üzüntü ile karşılanan dizide neler yaşanacağı ise büyük bir merak konusu haline geldi.


Peki Osman Bey karakterinin ölmesi halinde dizide final mi yapılacak? Dizinin reytinglerinde son durum ne? Dizi, Burak Özçivit olmadan  yoluna devam mı edecek? ATV ekranlarında bir fenomene dönüşen dizi hakkında çok sayıda merak edilen konu bulunuyor.


Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit, dizide başarılı oyunculuğu ile adından sıkça söz ettirmişti. Dizinin yayınlanan son bölümü de çok sayıda seyirci tarafından büyük bir heyecan ile takip edildi. Öte yandan dizide Osman bey karakterinin dar ağacına gitmesi de birçok seyirci tarafından büyük bir merak konusu haline geldi. Peki bu durum hakkında insanlar neler düşünüyor? Dizide sona mı gelindi?


Dizide Final Yolu Yaklaşıyor Mu?

Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterinin tuzağa düştükten sonra dar ağacına gitmesi de dizideki heyecanı arttırdı. Dizinin bazı hayranları Osman Bey karakterinin bu durumdan kısa bir süre içerisinde kurtulabileceğini düşünüyor. Öte yandan dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler de merak konusu oldu.


ATV ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerin sevgilisi haline gelen dizide bundan sonra nelerin, nasıl yaşanacağı ise merak konusu haline dönüşmüş durumda. Dizinin 79. Bölümü ise ATV ekranlarında tüm bu soru işaretlerini yanıtlayacak.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış