24 Ocak 2022 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:33

Fatura Yardımı 450TL Olacak! Çalışmalar Başladı Mart Ayına Dikkat

Fatura Yardımı 450TL Olacak! Çalışmalar Başladı Mart Ayına Dikkat

Qnb Finansbank, fatura ödemelerine dair dikkat çeken bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında bankanın online hizmetleri üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı uygulayanlar her ay 50 Türk lirası kazanıyor. Peki kampanyaya başvurmak için son tarih ne?

Başvurular İçin Son Tarih Yaklaşıyor


Qnb Finansbank tarafından sunulan kampanya geniş bir kesim tarafından ciddi bir ilgi ile karşılandı. Peki kampanyaya katılmak için neler yapmak gerekiyor? Kampanya kapsamında geçerli olmayan ödeme biçimleri nelerdir? Qnb Finansbank’ın bu kampanya dışında başka kampanyaları söz konusu oluyor mu?


Qnb Finansbank’ın kampanyasına dair merak edilen sorulardan biri de banka müşterisi olmadan kampanyaya nasıl katılınacağı üzerine oluyor. Ancak Qnb Finansbank müşterisi olmayanlar kampanyaya katılamıyor. Öte yandan Qnb Finansbank, yeni müşterilerine de çok sayıda fırsat ve kampanyayı da sunuyor. Qnb Finansbank’a yeni katılanlar için fırsatları Qnb Finansbank’ın resmi internet sitesi üzerinden takip edebilirisiniz.


2021 yılının Temmuz ayında Qnb Finansbank tarafından başlatılan kampanya dahilinde otomatik ödeme talimatı veren banka müşterileri her ay 50 Türk lirası kazanmaya hak kazanıyor. Kampanyada yer alabilmek için otomatik fatura talimatı ile en az üç kez fatura ödemiş olmak gerekiyor.31 Mart 2022 tarihinde sona erecek kampanyada Qnb Finansbank müşterileri aylık 50 Türk lirası kazanabilecek.


Kampanya Dahilinde Yer Almayan Ödemeler Hangileridir?

Söz konusu üç faturanın ödenmesinin ardından ise kampanyaya dahil ediliyorsunuz. Kampanya kapsamında kazandığınız paralar ise ayın yedinci gününde hesabınıza tanımlanıyor. Kampanya boyunca bir ay içerisinde en fazla 50 Türk lirası toplamda ise 450 Türk lirası gibi bir para kazanmanız mümkün. Qnb Finansbank tarafından yapılan açıklamada da müşterilere kampanyaya katılınması yönünde çağrı yapıldı.


Öte yandan kampanya dahilinde bulunmayan ödemeler de söz konusu olabiliyor. Bunlar arasında; para transfleri, SGK ödemeleri ve cep telefonu numarasına TL yükleme talimatları gibi unsurlar yer alır.


Qnb Finansbank tarafından yapılan açıklama ile 31 Mart 2022 tarihinde kampanyaya yapılan başvuruların sona ereceği bu sebeple de müşterilerin acele etmesinde fayda olduğu vurgulandı.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış