25 Ocak 2022 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:33

Oruç Reis'in Akıbeti Belli Oldu! Engin Altan'ın Resimleri Afişlerden Silinmişti! Sonunda Diziden Açıklama Geldi!

Oruç Reis'in Akıbeti Belli Oldu! Engin Altan'ın Resimleri Afişlerden Silinmişti! Sonunda Diziden Açıklama Geldi!

Barbaroslar dizisinde Oruç Reis ölümü izleyenler şok etkisi yaratırken, ölüp ölmediği ise merak konusu oldu. Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edilirken beklenen haber geldi. Haber hakkında ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Ekranların sevilen dizisi Barbaroslar büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediliyor. Yılbaşında verdiği kısa aradan sonra yeniden ekranlara dönen dizi heyecanı her dakika izleyenlere yaşatmaya devam ediyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yine bir bölümüyle herkesi şoka uğrattı. Oruç Reis rolüne hayat veren Engin Altan Düzyatan karnından ve ayaklarından oklarla yaralandıktan sonra kılıçla öldürülüyor. Oruç Reis'in kardeşi, onu yanmış bir halde ise sadece yanmış cesetler buluyor. Bu olay üzerine Oruç Reis'in ölüp ölmediği ise merak büyük merak yaratıyordu. Sonunda oyuncunun akıbeti hakkında beklenen haber geldi. 

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Tüyleri Diken Diken Etti! 

TRT1 kanalında yayınlanmakta olan dizi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı merakla izlenen diziler arasında yer almaktadır. Dizinin başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Pelin Akil, Yetkin Dikinciler gibi isimler bulunmaktadır. Hem görselleriyle hem de oyunculuklarıyla beğenilen bu yapım tarihten ilhan alınarak çekilen dizilerden bir tanesidir. Osmanlı denizcisi olan Oruç Reis'i anlatmaktadır. Her sahnesiyle tüyleri diken diken eden dizi herkesi ekranlara bağlamaktadır. 

Oruç Reis Ölmüştü! 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde bir sahne akıllarda çok fazla soru işaretlerinin kalmasına neden oldu. Oruç Reis oklarla vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmış ve yere düşmüştü. Bunun üzerine düşmanı bir kılıç darbesiyle Oruç Reis'in hayatına son vermişti. Daha sonra yaşananlar ise daha çok şaşkınlık vericiydi. Savaş alanındaki cesetler yakılmış bir vaziyette duruyordu. Cesetlerin kimlikleri de seçilmiyordu. Bu durum Oruç Reis öldüğünü düşündürse de ortaya çıkan haberler izleyenleri şaşırttı. 

Dizi Afişlerinden Silinmişti! 

Dizinin afişlerinden Engin Altan Düzyatan'ın silinmesi öldüğü iddialarını kuvvetlendirdi. Fakat alınan haberler herkese oh çektirdi. Oyuncunun dizide bulunmadığı için afişlerde olmadığı, diziye geri döneceği ortaya çıktı. Şuan için Netflix projesinde olan oyuncu, filminin bitiminden kısa süre sonra yeniden diziye dahil olması bekleniyor. Ünlü oyuncu Engin Altan'ın ise bu sürede sürgüne gitmiş olarak gösterileceği düşünülüyor. Dizinin yıldızı Engin Altan Düzyatan kısa süre sonra tüm heyecanı ile diziye devam edecek. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış