25 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:32

Yargı'nın Senaristi Bakın Kim Çıktı! Meğer Çocuklar Duymasın Dizisinde Oyuncuymuş! Görünce Şok Olacaksınız!

Yargı'nın Senaristi Bakın Kim Çıktı! Meğer Çocuklar Duymasın Dizisinde Oyuncuymuş! Görünce Şok Olacaksınız!

Son zamanlarda üzerine en çok konuşulan dizilerden biri olan Yargı, merakla izlenmeye devam ediyor. Oyuncuların yanı sıra senaryodaki akış ve tutarlılık izleyenlerin de dikkatlerinden kaçmıyor. Peki Yargı dizisinin senaristinin kim olduğunu hiç merak ettiniz mi?

Son zamanlarda üzerine en çok konuşulan dizilerden biri olan Yargı, merakla izlenmeye devam ediyor. Oyuncuların yanı sıra senaryodaki akış ve tutarlılık izleyenlerin de dikkatlerinden kaçmıyor. Peki Yargı dizisinin senaristinin kim olduğunu hiç merak ettiniz mi? Daha önce Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan oyuncu, Yargı da dahil olmak üzere birçok popüler dizinin senaristliğini yapmış. Bakın Yargı dizinin çok merak edilen o senaristi kim?

Senarist Çocuklar Duymasın Dizisinden! 

Bir dönem çok sevilen diziler arasında yer alan hatta ailecek izlenen Çocuklar Duymasın izlenme rekoru kıran uzun soluklu dizilerdendi. Hatta final yapmasına rağmen uzun aradan sonra tekrar devam etmiş, yeniden izleyici karşına çıkmıştı. Popüler dizilerden biri olan Çocuklar Duymasın oyuncularıyla da sevilmişti. Özellikle Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın uyumu en çok izlenme nedenlerinden biri olmuştur. Dizide her karakterin kişilikleri ,izleyicilere net bir şekilde aktarılmıştı. Bu oyunculardan biri de fısfıs  İsmail'in sürekli sevgili olmaya çalığı sekreter Yasemin'di. Yasemin rolünü Meriç Acemi canlandırıyordu. Ünlü oyuncu hakkında ortaya çıkan bazı bilgiler şok etti. Senarist olan Meriç Acemi'nin meğer birçok dizide imzası varmış. 

Birçok Dizide Kalemi Var! 

Sevilen dizi Çocuklar Duymasında uzun süre rol alan Meriç Acemi, fıs fıs İsmail'in sekreteri olarak bir şirkette çalışıyordu. Daha önce Çocuklar Duymasın dizisi dışında Ayrılsak da Beraber dizisinde de rol almıştı. Asıl herkesi şaşkına çeviren olay başkaydı. Sadece oyunculuk yaptığını bildiğimiz Meriç Acemi Türkiye'de ünlü olan birçok dizinin de senaristliğini yapmış. Uzun zamandır bu işi yapan Meriç Acemi, oyunculuğu bırakıp senaristliğe devam etmek istemiş. Bakın daha sonra hangi dizileri yazmış! 

Yargı'nın Senaristi Meriç Acemi Çıktı! 

Meriç Acemi ismini pek duyurmasa da senaryo yazmaktaki başarısı takdir edilecek cinsten. Özellikle Elçin Sangu'nun rol aldığı Kiralık Aşk dizisi, Ufak Tefek Cinayetler, Netflix'te yayınlanan Aşk101, Mihrap Yerinde, ünlü oyuncunun kaleminden yazılmış, Asıl bombasını daha sonra patlatan Meriç Acemi, bu sıralar popüler olan Yargı dizisini de senaristliğini yapıyormuş. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış