25 Ocak 2022 17:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:32

Kırmızı Oda Uçurumun Dibinden Kurtuldu! Acun Ilıcalı El Attı Dizi Finalin Eşiğinden Döndü

Kırmızı Oda Uçurumun Dibinden Kurtuldu! Acun Ilıcalı El Attı Dizi Finalin Eşiğinden Döndü

Tv 8 ekranlarında yer alan Kırmızı Oda dizisine yeni bir hamle geldi. Dizinin kadrosuna ünlü bir oyuncunun ekleneceği öne sürüldü. Peki bu ünlü oyuncu kim? Kırmızı Oda dizisi finale mi yaklaşıyor? Çok sayıda insan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

2022 Yılında Yeni Bölüm Yayınlanmadı


TV 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde yer alan gelişmeler, diziyi takip edenleri şaşırtmaya devam ediyor. Uzunca bir süredir ekranlarda yer almayan diziye dair merak edilen konulardan biri de dizinin sona erip ermediği oldu. 2022 yılı içerisinde hiçbir şekilde ekranlarda yer almayan Kırmızı Oda dizisine dair ortaya atılan iddialar ise dizinin bitmediği, aksine güçlü bir yeni bölüm ile seyircileri ile yeniden buluşacağı yönünde oldu.


Başarılı oyuncu Binnur Kaya’nın Doktor rolü ile ön plana çıktığı ve çok sayıda dizi sever tarafından büyük bir heyecan ile takip edilen Kırmızı Oda dizisinde yeni birtakım gelişmeler yaşanıyor. Dizinin 2022 yılında bir kez bile yeni bölümü ile ekranlara gelmemesi “Kırmızı Oda dizisi bitti mi?” sorusunu akıllara getiriyordu. Ancak dizinin bitmediği daha güçlü bir biçimde ekranlara geleceği bilgisi dikkat çekti.


Erkan Petekkaya Geri Mi Dönüyor?

Dizinin bittiğine yönelik iddialar ortada dolanırken diziye dair Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı tarafından dikkat çeken bir hamle geldi. Dizide geçtiğimiz sezon yer alan ve Sadi karakteri ile başarılı bir performans sergileyen Erkan Petekkaya’nın dizi ekibine geri döneceği öne sürüldü. Öte yandan Petekkaya hamlesinin, Kırmızı Oda dizisi için son bir koz olduğu da konuşulan konular arasında yer alıyor.


Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisine geçtiğimiz sezon yayınlanan sezon finali bölümü ile veda etmişti. Özellikle yayınlanan ilk sezonda seyirci tarafından yoğun bir ilgi gören Kırmızı Oda dizisi son sezonunda ise sozon beklentilerinin altında kaldı. 2022 yılı içerisinde herhangi bir yeni bölümü yayınlanmayan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümlerinde nelerin bulunacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış