25 Ocak 2022 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:32

Yalnız Kurt Gümbür Gümbür Geliyor! EDHO Ve Kurtlar Vadisi'ni Hiç Aratmayacak

Yalnız Kurt Gümbür Gümbür Geliyor! EDHO Ve Kurtlar Vadisi'ni Hiç Aratmayacak

ATV ekranlarında yayınlanan ve yaşanan anlaşmazlıklar sebebiyle yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından ATV yeni bir diziyi seyirciye sunmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Osman Sınav’ın gerçekleştirdiği Yalnız Kurt dizisi Ocak ayı itibariyle yayına girmeye hazırlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yayından Kaldırılmıştı


Türkijye televizyon tarihinin en fenomen dizilerinden bir olan Kurtlar Vadisi’nin efsane yapımcısı Osman Sınav tarafından yapımcılığı üstelenilen Yalnız Kurt dizisi büyük bir heyecan ile bekleniyor. Dizi, ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sona ermesinde sonra yayınlanacağı için özel bir dikkat ile takip edilecek gibi duruyor.


ATV ekranlarında 2015 yılından bu yana yayınlanan ve yayınlandığı günden bugüne dek çok sayıda insanın dikkatini çekmeyi başaran Eşkıya Hükümdar Olmaz dizisi hem konusuyla hem de başrolde rol olan Oktay Kaynarca’nın performansı ile çok sayıda dizi sever tarafından takip ediliyordu. Aradan geçen altı sezon içerisinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi çok sayıda dizi sever tarafından büyük bir heyecan ile takip ediliyordu. Ancak yaşanan anlaşmazlıklar üzerine yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi’nin ardından dizinin tahtına göz koyan yeni bir dizi ATV ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.


İlk Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Yapımcılığını, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcılığını da üstlenmiş olan Osman Sınav’ın üstleneceği Yalnız Kurt dizisi sadece yayınlanan fragmanları ile yeni Kurtlar Vadisi olarak adlandırılmaya başlandı bile. Yönetmenliğini Çağatay Tosun’u üstleneceği Yalnzı Kurt dizisinin yayınlanacağı tarih de belli oldu.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayından kaldırılması sonrasında kanalda oluşan boşkuğun Osman Sınav tarafından yapımcılığı üstlenilen Yalnız Kurt dizisi ile yapılmasına ise kesin göz ile bakılıyor. Dizinin ilk bölüm fragmanının da yayınlanması ile birlikte heyecan arttı. Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay’ın başrollerde yer alacağı dizi, 1950’li yıllarda geçen bir dizi olarak dikkat çekiyor. Öte yandan dizinin ilk bölüm tarihi de belli oldu. İlk bölümün fragmanı da ATV ekranlarında yayınlanan dizi, 28 Ocak Çarşamba günü ilk bölümü ile ekranlara gelecek.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış