25 Ocak 2022 23:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:32

İster Klasik Görünün İster Sportif! İşte Atkı Takarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

İster Klasik Görünün İster Sportif! İşte Atkı Takarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Erkekleri karizmatik gösteren aksesuarlarda son yıllarda bir artış gözleniyor. Bu aksesuarların başında ise atkı geliyor. Atkı kullanımına göre erkekler farklı bir hava içerisine girip çıkabiliyor. Peki en karizmatik gösteren atkı bağlama modelleri hangileridir? Hagni modeller daha genç hangi modeller daha yaşlı gösterir?

Atkıyı Nasıl Bağladığınız Karizmanızı Belirliyor

Son yıllarda erkeklerin özellikle çok fazla kullanmaya başladığı aksesuarlardan biri de atkılar. Aykı giymek bir erkek için vazgeçilmez bir durum haline geldi. Öte yandan atkı takmak için mevsim farkının da bulunmadığına dikkat çekmek gerekir. Peki hangi atkı biçimi sizi nasıl gösterir? En karizmatik olan atkı biçimleri arasında hangi modeller yer almaktadır?


Atkı birçok insanın özellikle kış aylarında soğuktan korunmak için kullandığı bir kıuafet olarak bilimektedir. Ancak son yıllarda atkı erkeklerin ağırlıklı olarak kullandığı bir aksesuara dönüşmüş durumda. Hem daha klasik hem de daha sportif görüneceğiniz atkı sayesinde daha entellektüel görünme şansınız da bulunmaktadır. Öte yandan bunların hepsini tek bir atkı ile de yapabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken şey ise atkıyı nasıl bağladığınız olacaktır.


Listemizin ilk sırasında takım elbise ile birlikte kullanılan atkılar yer alıyor. En karizmatik atkı modelleri listesinin ilk sırasında bulunan bu model birçok yönden klasik olarak kabul edilir. Bu modelin en dikkat çeken yanı ise renk uyumudur. Siyah bir atkı her türlü takım elbise ile uygun olacaktır. Ancak siz yine de takım elbiseniz ile atkınızın uyumunu mutlaka kontrol edin.


Sportif Görünmek İçin De Atkı Takabilirsiniz

Atkı erkekler için oldukça önemli bir aksesuar olarak ön plana çıkar. Bunda elbette erkeklerin kullandığı aksesuaların fazla olmamasının da payı vardır. Bir takım elbise ile kullandığınız atkıyı spor bir elbise ile de kullanabilirsiniz. Öte yandan bunu yaparken atkıyı bağlama biçiminizi değiştirmeniz yeterli olabilir. Aynı atkıyı hem spor bir elbise de hem de takım elbisede kullanabilir ancak farklı bağlama metodları ile dikkat çeken bir model oluşturabilirsiniz.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış