26 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Ali Sunal'ı Kahreden Haber! Güldür Güldür Öyle Bir Gönderme Yaptı Ki! Anında Final Kararı Alındı! Ali Sunal Tasını Tarağını Topluyor!

Ali Sunal'ı Kahreden Haber! Güldür Güldür Öyle Bir Gönderme Yaptı Ki! Anında Final Kararı Alındı! Ali Sunal Tasını Tarağını Topluyor!

Ekranların sevilen programı Güldür Güldür Show yaptığı bir göndermeyle çok konuşuldu. Çok fazla tepki alan programın RTÜK tarafından incelenmeye alındığı ortaya çıktı. Görenler kendi başını yaktı dedi. İşte gönderme hakkında tüm detaylar haberimizde!

Ekranların en sevilen programlarından biri olan Güldür Güldür Show Show Tv kanalında yayınlanmaktadır. Gündelik hayatın sıkıntılarından kaçmak ve neşe bulmak isteyenlerin tercih ettiği yapımlardan biridir. Sunuculuğunu ise, ünlü oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal yapmaktadır. Herkesi gülmekten kırıp geçiren, Güldür Güldür bazen ünlü isimleri de konuk etmektedir. Geçtiğimiz günlerde programın bir skecinde yapılan göndermeler oldukça konuşuldu. Ortaya çıkan haberlere göre bazı göndermeler yapan skeç hakkında RTÜK inceleme başlattı. Ardından program hakkında final kararı duyuruldu. Dünyadan haberler isimli skeç sosyal medyanın ve haber gündeminin üst sıralarında yer almayı başardı. 

Güldür Güldür Final Haberi! 

Show Tv kanalında yayınlanan Güldür Güldür Show, oyuncularının muhteşem performansları ile çok sevilen yerli programlar arasında bulunmaktadır. Ekibin başında Ali Sunal bulunurken oyuncu kadrosunda  Doğa Rutkay, Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente, Mahir İpek, Meltem Yılmaz Kaya, Onur Atilla gibi isimleri barındırmaktadır. Her skeciyle izleyenleri kahkahalara boğan yapımdan kötü bir haber duyuldu. Final yapacağı bilinen program hakkında izleyiciler, ekranlarda komedi türünde içeriklerin az olduğunu savunarak tepki gösterdi. Yayınlana son skeç resmen sevilen programın sonunu getirdi. 

Dünyadan Haberler Skeci Olay Yarattı! 

Güldür Güldür sık sık gündelik hayattaki konulara gönderme yapan programlardan biridir. Fakat bu kez yaptığı göndermeler sosyal medya üzerinden de çok konuşuldu. 'Dünyadan haberler' skecinde yapılan bazı eleştiriler izleyenler tarafından olumsuz tepkiler alırken, bazı kesim tarafından da haklı bulundu. Haber programını konu alan skeçte artan fiyatlara değinilirken, diğer ülkelerle yapılan bazı kıyaslamalar halkı kızdırdı. Daha önce de birçok konuya değinen program, bu kez enflasyon gibi konuları mercek altına alarak mizahi olarak yorumladı. 

Anında Final Kararı Alındı! 

Ortaya çıkan bazı iddialara göre dünyadan haberler gösterisinden sonra program hakkında final kararı alındığı öne sürüldü. Yaptığı eleştirilerden dolayı birçok olumsuz eleştiri alan Güldür Güldür'ün kısa zaman sonra yayın hayatına son vereceği konuşuluyor. Güldür Güldür sunucu Ali Sunal ise bu konudaki haberler hakkında sessizliğini korumayı tercih etti.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış