26 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Şaka Sanılıyordu Gerçek Çıktı! Enis Arıkan Ve Selin Şekerci Aşkıyla Damga Vurdu! Sosyal Medya Yıkıldı!

Şaka Sanılıyordu Gerçek Çıktı! Enis Arıkan Ve Selin Şekerci Aşkıyla Damga Vurdu! Sosyal Medya Yıkıldı!

Daha önce Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçler'in pozlarını tiye alan Enis Arıkan ve Selin Şekerci hakkında bomba iddialar gündemi karıştırdı. Sosyal medyadan ortaya çıkan haberlere göre ikilinin aslında sevgili oldukları öğrenildi. Haber hakkında tüm detaylar!

Camdaki Kız dizisinde Muzo rolüne hayat veren oyuncu Enis Arıkan dizideki rolüyle oldukça seviliyor. Canlı ve neşeli bir mizaha sahip olan oyuncu, Camdaki Kız rollüdeki sakin tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sık sık sosyal medya üzerinden eğlenceli paylaşımlar yapan Enis Arıkan, bir paylaşımında Hadise ve Mehmet Dinçerler 'in sosyal medya üzerinden paylaştığı romantik pozlarını Selin Şekerci ile beraber taklit ederek yayınlamışlardı. Videolarda oldukça yakın olan ikili şaka yaptığı düşünülürken olaylar farklı çıktı. İkilinin aşk yaşadığı haberleri gündemde bomba etkisi yarattı! İşte tüm detaylar haberimizde! 

Olayların Aslı Sonradan Ortaya Çıktı! 

Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterine can veren oyuncu Enis Arıkan, dizideki rolü ve gerçek karakterindeki zıtlıklarla gözleri üzerine çevirmiş, bu kadar canlı bir kişinin bu rolü nasıl bu kadar iyi oynadığı konuşulmuştu. Oldukça sosyal bir kişiliğe de sahip olan ünlü oyuncu, sık sık ünlü dostlarıyla şakalaşmaktadır. Bu kez yine Selin Şekerci ile bir video çeken Enis Arıkan herkesin yüzünü gülmüştü. Fakat olayların aslı sonradan ortaya çıktı. Aşka gelen oyuncu sosyal medyayı salladı.

Kimsenin Aklına Gelmezdi! 

Hadise ve Mehmet Dinçerler sosyal medya adresinden evlenecekleri haberlerini duyurmuşlardı. Bunun üzerine kısa video yayınlayarak takipçilerine sürpriz yapmışlardı. Enis Arıkan ve Selin Şekerci bu paylaşımları tiye alarak, sosyal medya adresi İnstagram üzerinden paylaşımda bulundular. Oldukça samimi olan ikili Hadise ve Mehmet Dinçerler'i taklit ettiler. Enis Arıkan'ın bu devamlı bu tarz paylaşımlarda bulunması akıllara aşk haberlerini düşürmedi. Ama bomba sonradan patladı. 

Aşka Geldiler! 

Oldukça samimi olan ikiliye ünlü arkadaşlarından gelen Allah bozmasın yorumları kafalarda soru işaretleri bıraktı. Aynı zamanda ikilinin neredeyse dudak dudağa olması aşk iddialarını güçlendirdi. Birbirine çok yakıştırılan Selin Şekerci ve Enis Arıkan'a tebrik mesajları yağdı. En yakın arkadaşı Alican Yücesoy ise Allah Bozmasın diyerek çifte güzel dileklerde bulundu. Daha önce İbrahim Selim ile beraber olan Şekerci'nin, Enis Arıkan nedeniyle ayrıldığı da haberler arasında yer alıyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış