26 Ocak 2022 08:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:32

Şok Market’te Bu İndirimler Şubat Ayına Kadar Geçerli! İşte Şok Market 26 Ocak Aktüel Ürnler Kataloğu

Şok Market’te Bu İndirimler Şubat Ayına Kadar Geçerli! İşte Şok Market 26 Ocak Aktüel Ürnler Kataloğu

Şok Market, 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nu yayınladı. Çok sayıda indirimi müşterilerine sunmaya hazırlanan Şok Market, sunduğu fırsatlarla da müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor. Şok Market’in 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler bu kez şaşırtacak. Müşteriyi hangi sürprizler bekliyor?

Örgü Malzemelerinde Dikkat Çeken İndirimler


Şok Market’in 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda farklı ürünlerde farklı indirimler ve farklı fırsatlar dikkat çekiyor. Şok Market tarafından Şubat ayına kadar geçerli olacak olan indirimlerde çok sayıda farklı ürün Şok Market müşterisi ile buluşacak. Peki bu ürünler arasında neler yer alıyor? Şok Market müşterisini hangi hamleleri ile şaşırtacak?


Şok Market’in 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler arasında çok sayıda indirim dikkat çekiyor. Şok Market’in 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler arasında özellikle örgü malzemeleri dikkat çekiyor. Örgü malzemeleri konusunda Şok Market müşterileri indirime resmen doyuyor.


Peki Şok Market tarafından fırsat olarak sunulan indirimler arasında neler bulunuyor?


Yatak Örtüsünde Kampanya Müşterileri Bekliyor


Şok Market, 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda örgü malzemeleri ile dikkat çekiyor. Bu malzemeler arasında Degrade Kalın Akrilik Yumak 17,95 TL, Degrade Akrilik Yumak 17,95 TL, Büyük Boy Amigurimi Kiti 34,95 TL,  Akrilik Yumak 100 gr 12,95 TL, Ebruli Yumak 100 gr 14,95 TL’ye raflardaki yerlerini alacak.


Şok Market’in indirimleri bu kadarla da sınırlı değil. Şok Market, 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu ile birlikte çok sayıda fırsatı ve indirimi Şok Market müşterisinin ayağına getirmeyi amaçlıyor. Bu sebeple farklı ürün yelpazesi ile Şubat ayına kadar müşterilerine hizmet götürmeyi amaçlayan Şok Market, indirimleri ile ön plana çıkıyor.
 Şok Market’in 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda ayrıca Örgü Aparat Seti 11,95 TL, Çelik Misinalı Şiş 3,99 TL Örgü Şişi 3,99 TL’ye çok sayıda Şok Market müşterisinin dikkatini çekiyor. Öte yandan Şardonlu Çift Kişilik Çok Amaçlı Lüks Yatak Örtüsü 129 Türk Lirasına satışa sunulan bir diğer ürün konumunda.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış