26 Ocak 2022 14:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Bim Ayçiçek Yağı Dev İndirim! Hemen Stok Yapın 5 Litre Ayçiçek Yağı İnanılmaz İndirimde! İşte Ayçiçek Yağı Fiyatları

Bim Ayçiçek Yağı Dev İndirim! Hemen Stok Yapın 5 Litre Ayçiçek Yağı İnanılmaz İndirimde! İşte Ayçiçek Yağı Fiyatları

Bim Market ayçiçek yapğı fiyatlarında indirime gittiğini açıkladı. Çok sayıda Bim Market müşterisi tarafından uzun bir süredir beklenen bu kampanya ile birlikte ayçiçek yağı fiyatlarında kampanya dikkat çekti. Peki Bim Market’te ayçiçek yağları hangi fiyatlara satışa sunuluyor?

Yüksek Enflasyon Ayçiçek Yağlarına Doğrudan Etki Etti

Yüksek enflasyon özellikle de temel tüketim maddelerinde artışlara sebep oluyor. Bu durumdan en çok etkilenen ürünlerin başında ise ayçiçek yağları bulunuyor. Ayçiçek yağlarında artan fiyatlar dikkat çekiyor. Hal böyle olunca yurttaş da ayçiçek yağını en uygun nerede alabileceğini araştırıyor.


Bim Market, 26 Ocak günü raflarında ayçiçek yağlarında indirim yapacağını duyurdu. Bim Market’in indirimleri ise şimdiden çok sayıda kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki bu indirimler ne kadar süre geçerli olacak? İndirimlerden kimler, nasıl faydalanabilir?


Bim Market tarafından açıklanan ayçiçek yağı fiyatları çok sayıda kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Peki ayçiçek yağı fiyatlarında artış devam edecek mi? Bim Market’in kampanyaları ne kadar süre ile geçerli olacak? Bim Market, ayçiçek yağında indirimlerini sürdürecek mi?


Ayçiçek Yağı Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Yeni haftada çok sayıda üründe indirimi müşterileri ile paylaşan Bim Market, 26 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünleri ile de dikkat çekti. Bim Market’in özellikle de ayçiçek yağı fiyatlarında uyguladığı indirimler büyük bir ilgi ile karşılanacağa benziyor.


Yüksek enflasyon ile birlikte artışa geçen ayçiçek yağı fiyatlarında Bim Market indirimleri müşterilerine sundu. Bim Market’e dair merak edilen konuların başında da hangi ayçiçek yağı markasında indirim sunduğu oldu. Bim Market’te Sole marka ayçiçek yağları indirime girdi.


Bim Market’in indirimleri arasında 5 litrelik Sole ayçiçek yağları dikkat çekti. Bim Market, indirim sunduğu ayçiçek yağı fiyatları ile birlikte Sole 5 lt ayçiçek yağı 109,90 Türk lirasına, Sole 2 lt ayçiçek yağı 45 lira 90 kuruşa ve son olarak da Sole 1 lt ayçiçek yağı 23 lira 90 kuruşa raflardaki yerini aldı.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış