26 Ocak 2022 17:33 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Camdaki Kız 28. Bölüm Neler Olacak? Nalan ile Hayri Arasında Yakınlaşma mı Oluyor?

Camdaki Kız 28. Bölüm Neler Olacak? Nalan ile Hayri Arasında Yakınlaşma mı Oluyor?

Camdaki Kız iki hafta aranın ardından geçtiğimiz hafta 27. Bölümü ile seyircisi ile buluştu. Sedat’ın video görüntülerini izleyen Nalan’ın gözyaşları içinde biten 26. Bölümün ardından geçtiğimiz hafta 27. Bölümle neler olduğunu gördük.

Sedat Nalan’ı Sevmeye mi Başladı?

Sedat’ın Melisa ile video görüntülerini izleyen Nalan Sedat’ın yanından hızla uzaklaşarak kaçmıştı. Sedat ise kendini aklamanın yollarını aramaya koyulmuştu bile ve bu amaçla Cana’nın yanına gitmiş Cana’dan akıl almaya çalışmıştı. Cana’nın verdiği akılla Feride Hanım’dan yardım isteyen hatta ayaklarına kapanıp ağlayan Sedat bu kez seyircileri biraz şaşırttı.

Çünkü bu ağlamalar, bu yalvarmalar yalnızca Sedat’ın babasının gözünden düşmemek için miydi yoksa gerçekten de Nalan’a olan duygusu mu değişti bilemiyoruz. Bu ilerleyen bölümlerde belli olacak. Ancak Cana’ya karşı Nalan ‘ı savunması, kendi kendine konuşurken Nalan’ı kaybettiğini söylemesi sanki bizde Sedat artık Nalan’a mı dönüyor diye düşündürttü.

Bunun yanında 28. Bölümde Rafet Bey’den yardım dilenen Cana amacına ulaşabilecek mi? Alp ile boşanacaklar mı? Cana Sedat ile aralarındaki ilişkiyi ortalığa saçacak mı? Şoför Hayri ile Nalan arasında bir yakınlaşma olacak mı? Gizliden gizliye Nalan ‘a aşık olan Muzo ne yapmaya çalışıyor? Hepsi ve daha fazlası 27 Ocak Perşembe saat  20.00’de Kanal D ekranlarında….

Camdaki Kız 28. Bölüm Fragman

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış