27 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Yüsra Geyik Arka Sokaklara Geri Dönüyor! Camdaki Kız Dizisinde Barınamadı! Arka Sokaklar Bir Şartla Dönmesi Kabul Etti!

Yüsra Geyik Arka Sokaklara Geri Dönüyor! Camdaki Kız Dizisinde Barınamadı! Arka Sokaklar Bir Şartla Dönmesi Kabul Etti!

Daha önce Arka Sokaklar dizisinde rol alan Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisinde yaşadığı problemler nedeniyle diziden ayrılma kararı aldı. Eski dizisi Arka Sokaklara geri dönme kararı aldı. İşte haber hakkında tüm detaylar 5nhaber'de!

Daha önce Arka Sokaklar dizisinde Zeliş rolüne hayat veren güzel oyuncu, ekranların sevilen yüzlerinden biridir. Uzun dönem Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın kızı rolünde oynayan Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizi setinde büyüyen oyunculardan biri de diyebiliriz. Sosyal medya üzerinde kısa bir açıklama yaparak uzun soluklu diziye veda eden oyuncu sevenleri üzmüştü. Dizide ise rol gereği Almanya'ya giderek veda etmişti. Daha sonra farklı projelerde yer almak isteyen oyuncu Camdaki Kız dizisiyle anlaşma sağlayarak, kadroya dahil olmuştu. Fakat ortaya çıkan haberler herkesi şaşırtmış, Yüsra Geyik'in diğer başrol oyuncular tarafından kıskanıldığı için gönderildiği iddia edilmişti. 

Arka Sokaklarda Büyümüştü! 

TV ekranlarının uzun soluklu yapımı olarak bilinen Arka Sokaklar bu zamana kadar birçok oyuncuya ev sahipliği yapmıştı. Dizi kadrosuna birçok isim gelmiş fakat en çok aranan isim ise Hüsnü Çoban'ın kızı rolünde olan Zeliş olmuştu. Yüsra Geyik ise diziden artık farklı projelerde yer almak istediği için ayrılma kararı almıştı. Bu habere çok üzülen hayranları, güzel oyuncunun diziden çıkmasına tepki göstermişti. 

Camdaki Kız Dizisinde Kıskanıldı! 

Arka Sokaklar dizisinden bir süre sonra Camdaki Kız dizisine geçiş yapan oyuncu herkesi çok şaşırttı. Dizide annesine bakan genç bir kadını aynı zamanda hayat kadını olan bir rolü canlandırmaktaydı. Fakat Camdaki Kız dizisindeki rolü çok uzun sürmedi. Ortaya çıkan iddialar gündemi sarstı. Yüsra Geyik'e başrol oyuncularında fazla yer verilmesi ve başrol oyuncularından daha fazla ön plana çıkarılması kıskançlık konusu oldu. Bu nedenle diziden ayrılmasına karar verilen güzel oyuncu, veda etmek için hazırlıklara başladı. 

Geri Arka Sokaklar Dizisine Dönüyor! 

Daha önce rol aldığı Arka Sokaklar dizine döneceği konuşulan Yüsra Geyik hayranlarını sevindirdi. Arka Sokaklar dizisinde bir iş için Almanya'ya gitmiş olarak gösterilen Yüsra Geyik yeniden Hüsnü Çoban'a kavuşacak gibi görünüyor. Camdaki Kız dizisinden sonra yeniden Arka Sokaklar dizisine dönme kararı adlığı bilinen güzel oyuncu hakkındaki haberlerle sosyal medya çalkalandı. Arka Sokaklara bu kez sözleşme şartı ile kabul edilebileceği konuşuluyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış