27 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Destan Dizisinin Senaristi Değişiyor! Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak! Dizi Resmen Yeniden Yazılacak!

Destan Dizisinin Senaristi Değişiyor! Hiç Bir Şey Eskisi Gibi Olmayacak! Dizi Resmen Yeniden Yazılacak!

Ekranların heyecanlı dizisi Destan hakkında ortaya çıkan haberler herkesi şok etti. Uzun süredir gündemde olan dizinin senaristinin değiştiği haberi izleyenleri üzdü. Destan dizisinde yapılacak değişiklikler ise izleyenleri bir hayli korkuttu. İşte haber hakkında detaylar!

ATV kanalında yayınlanan dizilerden biri olan Destan, daha yeni yapımlardan biri olmasına rağmen reyting sıralamasında bir çok diziyi sollamış durumdadır. Konusu ve oyuncularıyla gözlerine üzerine çeviren Destan, hem aşkın hem de savaşın konu olduğu güçlü yapımlardan biridir. İslamiyetten önceki bir zaman diliminde geçtiği bilinen dizi her bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh bulunmaktadır. Destan dizisinin Senaristi ise Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz'dır. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bazı haberler izleyenleri korkuttu. Destan Dizisinin senaristlerinin değişeceği ortaya çıktı. İşte haber hakkında büyün ayrıntılar! 

Destan Büyük Çıkış Yaptı! 

ATV kanalında yayınlanmaya başlayan Destan dizisi yine geçmiş tarihe uzanan güçlü yapımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Dizi 9. yy. zamanında İslamiyet kabul edilmeden önce geçiyor. O dönemi yansıtan kostüm ve mekanlarla ortaya çıkaran Destan dizisi, özenli seçimlerinden dolayı sosyal medya üzerinden izleyenler tarafından övgüleri de almaktadır. Dönem dizisi hem savaş hem aşk içerirken yaşanan büyük mücadeleleri gözler önüne sermektedir. Her sahnesiyle seyircilerin üzerinde iz bırakan dizi yeni bir haberle seyircileri derinden sarstı! 

Senarist Değişimi Kızdırdı! 

Dizinin başrolünde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar'ı barındırıyor. Destan dizisi oyuncularıyla ve gerçekçi sahneleriyle gözleri daima üzerinde tutarken, senaryosuyla da çok konuşuluyor. Dizide en dikkat çeken ise senaryonun tekrarlamaması, olayların örgüye bağlı ilerlemesi gibi nedenler sunuluyor. Fakat duyulan bazı haberler Destan dizisini izleyenleri bir hayli üzdü. Dizinin senaristlerinin değişeceği haberleri sosyal medyayı salladı. Bu nedenle dizide bazı değişiklikler yapılacağı öne sürülürken, izleyenler dizinin akışının bozulmaması gerektiğini savundu. 

Dizide Değişiklikler Mi Yapılacak?

Senaristlerin neden değişeceği konusu merak edilirken henüz net bir açıklama yapılmadı. Şuan için ayrılığın maddi nedenlerden dolayı olduğu düşünülmektedir. Yapılan senarist değişikliğinden sonra, dizinin akışının ve olayların değişecek olması düşünülürken, Akkız ve Batugay'ın aşk sahnelerin azalacağı ve olayların daha ağırdan alınacağı öğrenildi. İzleyenleri kızdıran bu haber Destan dizisinin yapacağı açıklamayla netlik kazanması bekleniyor. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış