27 Ocak 2022 10:12 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Survivor 2022 All Star'da Kim Elendi! Adaya Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor 2022 All Star'da Kim Elendi! Adaya Veda Eden Yarışmacı Belli Oldu!

Uzun zamandır televizyon ekranlarında yer alan en iyi yarışmalardan birisi haline gelen Survivor 2022 senesinde en iyilerin yarıştığı Survivor All Star ile ekranlarda yerini alıyor. 26 Ocak Çarşamba akşamı ekranlarda yayınlanan yeni bölümünde ise eleme heyecanı seyirciyi sardı. Survivor 2022 All Star'ın ikinci haftasında ünlüler ve gönüllüler olmak üzere takımlardan 4 yarışmacı eleme adayı olarak sürgün adasında vakit geçirdi. Elemeye kalan isimler ise Mert, Berna, Ayşıl ve Sercan dörtlüsü oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan en sevilen yarışma programlarından birisi olan Survivor 2022 All Star'da geçtiğimi gün önemli olaylar yaşandı. 26 Ocak akşamı ekranlara gelen yeni bölümde Ayşıl Özaslan, Mert Öcal, Berna Keklikle ve Sercan Yıldırım dörtlüsü arasından bir kişi adaya veda edecekti. Sürgün adasına giderek eleme adayı olan bu dörtlüden ilk sürgün adasına giden kişi Mert olmuştu.

Survivor 2022 All Star Kim Elendi?

Sürgün adasında 24 saat geçiren Mert'in yalnızlığı Berna Keklikler'in de sürgün adasına gelmesinden dolayı sona erdi. Berna sürgün adasına gelerek ikinci eleme adayı olduğunu duyurmuş oldu. Berna'nın gelmesiyle birlikte aradan 24 saat geçerek üçüncü eleme adayının Ayşıl Özaslan olduğu ekranlara yansıdı.

Survivor yarışmasında haftanın en iyi performansını sergileyerek birinciliği eline alan Nagihan Karadere ise seçim yaparak 4. ismi söylemesi gerekiyordu. Nagihan Karadere ise dördüncü eleme adayı olarak Sercan Yıldırım'ı seçti. Sürgün adasında kalan bu dört isim ödüllerden ve yarışmalardan uzak durarak saatlerce vakit geçirdi.

Acun Ilıcalı Elenen İsmi Açıkladı!

Eleme gecesi için ada konseyine çağrılan yarışmacılar eleme adayları olan Mert, Berna, Ayşıl ve Sercan dörtlüsü arasından birinin elenmesini bekliyorlardı. Yarışmacılar için SMS oyları toplanarak eleme 26 Ocak tarihinde yapıldı. büyük bir heyecan yaşayan eleme adayları Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama ile şok oldu. Survivor 2022 All Star yarışmasına veda eden yarışmacı Ayşıl Özaslan oldu. Elenmesi ardına açıklamalarda bulunan Ayşıl, "Bunca sene sonra All Star'a dahil edildiğim için gurur duyuyorum. Burada daha uzun kalıp kendimi seyircilere tanıtmayı daha iyi isterdim. Ama çok kısa sürdü. Benim için erken bir veda oldu. Yeniden Survivor ruhunu yaşamak çok keyifliydi. Bütün arkadaşlarım çok hırslı ve çok güçlü. Buradan çıktıktan sonra da takip etmeye devam edeceğim" sözlerine yer verdi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış