27 Ocak 2022 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Aslan Gibi Endamlı ve Kuvvetli Burçlar Belli Oldu! Bu Burçlar Alemin Kralı Olarak Biliniyor

Aslan Gibi Endamlı ve Kuvvetli Burçlar Belli Oldu! Bu Burçlar Alemin Kralı Olarak Biliniyor

Aslanlar için “ormanların kralı” tanımlaması yapılıyor. Bu yaygın fakat tam olarak doğru olmayan söylem, aslında aslanın heybetinden ve güçlü oluşundan kaynaklanmaktadır. Eğer aslan gibi güçlü burçları merak ediyorsanız işte size detayları!

En güçlü ve korkutucu avlananlar arasında yer alan aslanların gözlerine bir avı kestirmesi, sürü halinde güçlü pençeleriyle korku salması, diğer
birçok hayvana göre güçlü olmaları gibi özellikleri, aslanların bu gibi
övgü dolu sözlerle anılmasını sağlamaktadır.


Aslanlara ithaf edilen bu özelliklerin insanlarda uygulanması noktasında, bazı kişilerin girdikleri ortamın en dikkat çekici isim olması özelliği
yer almaktadır. Bu sebeple de bazı burçlar, ortamın aslanı ve ortamın kralı
olarak anılırlar. İşte o burçlar ve özellikleri.


Ormanların kralı olarak bilinen fakat  genel olarak yaşam alanları ormanlar olmayan aslanlar, güçlü ve heybetli yapılarıyla yaşamadıkları bir bölgenin bile kralı ilan edilmeyi başarmışlardır.


Bu durum, aslanın övgü dolu sözlerde kullanılıyor olmasından, insanlar arasında yapılan olumlu benzetmelerden kaynaklanıyor. Bir insan aslana benzetilerek övgü ile karşılaştığında da adeta koltukları kabarır.


Bazı buçlar, aslana ithaf edilen ve insanlara uyarlanan bu heybetli ve güçlü görünüşlerini burçları sayesinde bir ömür korumayı başarıyorlar. Bu da bu kişilerin, ortamın kralı olmasını sağlıyor.


Ortamın Kralı Olan Burçlar


Bir ortama girdiği zaman tüm gözleri üzerine çevirmeyi başaranlar, herhangi bir davranış ortaya koymadan da ortamın kralı olduğunu belli eden kişiler genellikle sessiz yapıda olmalarına rağmen Oğlak, Başak ve İkizler burçlarında görülmektedir.
Bu 3 burç, genellikle bulundukları ortamda en dikkat çekici kişiler olmayı başararak en fazla “Aslan gibi” benzetmesine yakıştırılan kişilerdir.


Ortama Oğlak, Başak veya İkizler Girdiğinde!


Bir ortama Oğlak, Başak ve İkizler burçlarından biri girdiğinde, o ortamda gözler direk o kişiye kayar ve bu kişiler tüm dikkatleri çekmeyi genelde hep başarırlar. Gerek fiziksel yapılarıyla, gerekse de tavırlarıyla bu burçlardan olan kişiler, genellikle güçlü bir görünümde olduklarını da gösterirler.

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış