27 Ocak 2022 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:31

Fiat Egea Kampanyalara Doymuyor! En Ucuz SUV Satmaya İddialı

Fiat Egea Kampanyalara Doymuyor! En Ucuz SUV Satmaya İddialı

Araç sahibi olmak geçen yıllara nazaran daha zor gibi gözükse de Fiat Egea yaptığı kampanyalarla yılın en çok satan firmaları arasında başı çekmeyi hedefliyor. Birinden cazip kampanyalarla tüm bütçelere uygun araçları hizmete sundu.

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen, sıfır araçlarda uygulanan ÖTV’ ye yönelik Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’ de yayımlanmasıyla birlikte araç piyasasında pek çok değişiklik yaşandı ve bunun sonucunda da markalar fiyat güncellemesine gitti. Uzmanların açıklarına göre araç fiyatlarında yüzde 15 oranında bir düşüş yaşandı. Ülkemizde de üretim yapan Fiyat, fiyatlarda güncelleme yapan firmaların başında geldi.


Fiat Egea En Uygun Fiyatlı SUV Tarzı Araçları Satmayı Planladı

Firmanın en çok tercih edilen araçlarından birisi olan Fiat Egea Cross, birbirinden nitelikli özellikleri ile SUV (Sports Utility Vehicle - Sportif Çok Amaçlı Araç) sevenlerin gözdesi konumunda. Aynı zaman da Fiat Egea Cross ülkemizde satılan en uygun fiyatlı SUV unvanına da sahip. Elbette ki piyasanın sürekli hareket halinde olması nedeniyle araç sahibi olmak isteyenlerin elini çabuk tutması ve Fiat Egea kampanyalarından bir an önce yararlanılması öneriliyor.


Yüksek Konfor Uygun Fiat

Otomobil sahibi olmak isteyen pek çok kimsenin dikkatini çeken SUV, en rağbet gören araçların başında olmasıyla bilinirken, ilk olarak ABD’den çıkarak hayatlarımızın bir parçası haline gelmeyi başardı. SUV araçların başlıca özellikleri arasında geniş bir hacme sahip olması ve üst düzey off - road kabiliyetini otomobil benzeri bir sürüşe entegre etmesi bulunuyor. SUV aile için uygun araçlar olduğu gibi zorlu arazilerden kolaylıkla geçme özellikleriyle de dikkat çekerler. SUV tarzı araçların tercih edilmesindeki en önemli etkenlerden birisi ise heybetli görünümü ile yolcuya güven vermesidir. Üstelik yüksek oturma pozisyonu sayesinde kullanıcı daha rahat bir sürüş yapma imkanına erişir. Fiat Egea Cross ise kullanıcılarına tüm bu hizmetleri sunarken yapılan son kampanyalarla da en uygun fiyata bu araca sahip olunmasını sağladı. Firma, yüksek konfor ve uygun fiyat politikasıyla ilerleyerek her bütçeye uyan, kaliteli araçlar vadetmeyi amaçladıklarını bildirdi.

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış